Melegek! Miért utáljátok a magyar válogatottat?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb csapat vagyunk Európában, a szurkolás összehozza a nemzetet és a melegek így se szeretik a focit. Miért?2024. febr. 10. 13:30
11/22 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek semmi köze a homoszexualitáshoz, sőt még provokatív, homofób is.
12/22 A kérdező kommentje:
"Szerintem a legszánalmasabb szurkolói pont a labdarúgásnak van..."
Mert az összetartozás szerinted bűn? Nemzetellenesek vagytok?
2024. febr. 10. 15:58
13/22 anonim válasza:
A focistákat nagyon szeretem, sok jó szexfilm szól róluk, ahogy az öltözőben megbeszélik a 6-3-at.
14/22 anonim válasza:
Nem utálom őket csak leszrom.
15/22 anonim válasza:
Full meleg vagyok, de mégis imádom a focit, a válogatottat. Most akkor mivan?
16/22 anonim válasza:
"Mert az összetartozás szerinted bűn? Nemzetellenesek vagytok?"
Az az összetartozás, hogy fikázzuk az ellenfelet????
szidjuk, legköpködjük, megdobáljuk, megverjük?
Gratulálok! :D
Nem sok értelmes embert találni egy focimeccs nézői között.
17/22 anonim válasza:
Én nem vagyok meleg, viszont testhőmérsékletű, de szeretem a magyar válogatottat.
19/22 anonim válasza:
Meleg vagyok és nem szeretek focizni, illetve focit nézni, de az égvilágon semmi bajom nincs a magyar válogatottal.
20/22 anonim válasza:
Transznő vagyok és nem szeretem a focit. Várom a következő kérdésed ki írva.. 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!