Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melegek! Miért utáljátok a...

Melegek! Miért utáljátok a magyar válogatottat?

Figyelt kérdés
Egyik legjobb csapat vagyunk Európában, a szurkolás összehozza a nemzetet és a melegek így se szeretik a focit. Miért?

febr. 10. 13:30
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%
Én meleg vagyok és egyik válogatottat sem szeretem, akkor most erősítem a sztereotípiát? :/
febr. 15. 16:08
 22/22 anonim válasza:
57%

Ne haragudj kérdező de a kérdésedből meg a megnyilvánulásaidból az jön le, hogy nagyon együgyű lehetsz. A melegeknek egyetlen egy közös tulajdonságuk van mindössze, mégpedig az, hogy kizárólag a saját nemük iránt képesek vonzalmat érezni. Nem lehet olyasmit kijelenteni, hogy minden meleg szereti/utálja X-et. Ugyanezt lehet elmondani a hetero férfiakról is.

"a szurkolás összehozza a nemzetet és a melegek így se szeretik a focit. Miért?"

nekem mindig olyan emlékek jutnak eszembe, hogy a fociőrültek között valamiért sokkal több az aggresszív, ordibáló, köcsögöző, b_zizó, homofób ember akiket jobb elkerülni. Nagyon toxikus a foci kultúrája. Ha rákeresel akkor egy csomó írást is találhatsz ami alátámasztja a véleményemet. Ezek után már inkább az a meglepő, hogy van még meleg aki szereti és űzi is.

[link]

"On 15 June 2021, Hungary played their opening match against Portugal at the delayed UEFA Euro 2020 tournament, with Hungarian fans allegedly displaying homophobic banners.[132] UEFA announced an investigation.[133]"

...Hát mondhatnám tényleg szépen összehozza a nemzetet. Ja nem.

márc. 19. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!