Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ghostingolnak emberek amikor nagyon jó az ismerkedés?
De minek éreztessem azt "ártatlanokkal" hogy nem kedvelem?minek bántsam meg es okozzak neki hót felesleges köröket hogy ugyan miert nem, vagy minek kenyszeritsem arra hogy tartson tolem 3 lépést mert kvázi rühellem, meg amugyse tudom azt se hogy változna e bennem valami kesobb.
Mindenki olyan amilyen tőlem fuggetlenul ha tetszik nekem ha nem. Nem nekem kell megfelelnie senkinek sem. És ezt nem is terhelem másokra.
21 baromira nem undorito dolog!
Asszem 16.kommentemben van.
Ha vki engem egy rühös kutyának is nézne az becsülendö ha viszont ennek ellenére nem kezel rühös kutyaként hanem képes marad emberileg intelligens maradni.
Az egészséges emberek züme akkor ghostingol amikor megéreznek, megtapasztalnak valamit, ami megrémiszti őket, az adott még ismeretlen félnél/féltől.
Úgy, hogy szerintem te valamit nagyon félre értesz, félre gondolsz.
Nyilván az is fontos, hogy ez mennyi idő után történik... Első randi? Tizedik?
Ha többször fordult már ez elő, akkor valószínűleg félreértetted a kedvességet, szituációt. Vagy te nem tettél meg valamilyen lépést, nem látszott rajtad az érdeklődés, nem udvaroltál és inkább hagyták a dolgot ők is annyiban. Vagy közben derült ki rólad valami nem szimpatikus, ijesztő dolog. Vagy mindig rossz kalapból húzol, és simán ezt a típust (bulizós? laza?) húzod be. Vagy szimplán közben megismertek egy másik szimpatikusabb férfit.
Szerintem ezek lehetnek körülbelül. De azoknak is igaza van, akik azt írják, hogy manapság sajnos eléggé komolytalan az ismerkedés.
#27: "Szerintem annyira gyors lett manapság az ismerkedés, hogy nincs is idő megismerni, hogy kicsoda, micsoda a másik, és sokan kivetítik a vágyaikat a másikra."
És sokadjára sem tanulnak a pofáraeséseikből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!