Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ghostingolnak emberek amikor nagyon jó az ismerkedés?
Van egy nyomi pipogya életképtelen incel unokatesom.
De van bennem annyi hogy nem utálkozva hanem kedvesen beszélek vele feloldom nevetek is vele olyanokat mondok ami neki fekszik(pl tudom hogy utálja a chipset zabálo cola ivokat stb igy en is jatszom neki a bazi nagy egeszségcentrikusat), es mindekozben ő olyanokat mond hogy feleségul is venne annyira passzolunk, én meg anyát kerdezem stikában hogy amugy mikor mennek már haza?
*Persze ha nem lennénk unokatesok, illetve ilyen nő kéne neki mint én. Így érti azt hogy feleségul is venne.
Mikozben en csak annyibol állok hogy tudom hogy egy nyomival hogyan kell beszelgetni es mivel rokon evidens hogy nem bunkozom nevelem tanitom hanem elfogadom olyannak amilyen, nem állok bele, szeretném ha jól érezné magát aztán menjen szépen haza.
Voltam őszinte is vele nyugi. Mert ugye mi vagyunk a vendégfogadók én kedveskedek én oldom fel őt mert különben némán ülne csak én dobom fel en viszek színt bele én gondoskodom arrol hogy jól erezze magát nálunk!
De hidd el ez baromira fárasztó ha a másik semmi pluszt se ad csak lehúz lezsibbaszt szinte kaparni tudnám a falat tőle.
Igy kövi alkalommal mikor megint jottek hát nem zsibbasztottam magam. Ha kukán akar ülni üljön akkor kukán! En nem szólok hozzá kezdeményezzen most ő eroltesse most meg magát ő.
Hát abbol nem lett semmi. Aznap el is húztam otthonrol anyámra hagytam egyedul a vendéglátást mert nekem komolyan ez már munka meg fáraszt csak.
Ja amúgy a kérdezőnek: Tartózkodj azoktól, akiket interneten ismersz meg, mert lehet akármilyen jó a "kapcsolat", amíg nem vált át személyesbe (és itt nem egy találkozóról beszélek), addig benne van a pakliban, hogy a másik egyik pillanatról a másikra megunja a dolgot. Akik neten ismerkednek, azok rendszerint ingerkereső emberek, akik pár nap alatt megunnak vagy azonnal ignorálnak, ha jön egy picivel is érdekesebb valaki, és mivel az interneten rengetegen vannak, így az esetek 99,9%-ában fog is jönni...
#2-nek amúgy meg üzenném még, hogy rokonnal lehet jópofizni, de idegenek ezt nem teszik meg puszta szívjóságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!