Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők miért csináljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők miért csináljátok ezt? Miért nem vagytok egyenesek a másikkal szembe?!

Figyelt kérdés
Pl. Megismertem egy buliba egy csajt 2 napig folyamat beszéltünk, majd egyik napról a másikra vissza se írt már, eltűnt, megse nézte az üzenetemet úgy hogy az ő kérdésére válaszoltál nem pár szavas mondatokkal... Utána másnap megírtam neki hogy ha gondolja megismerhetnénk egymást jobban... Nem nézte meg. Archiváltam az üzenetet a f*szba, ja és megírtam neki ha nem akar többet beszélni írja meg nyugodtan én aztán nem fogok megsértődni. Miért kell ghostingolni a másikat mikor előtte végig jól elbeszélgettetek? És rengeteg férfi társam panaszkodik itt is és a való életben is hogy ghostingoltok! Miért nincs bennetek gerinc és mondjátok meg hogy bocsi nem akarok semmit tőled, vagy bocsi de nem vagy az esetem vagy akármi... Nem.. ti inkább eltűntök szó nélkül, volt akivel már a randit pedzegettuk és eltünt, tiltottam is pár nap után a p*csba.

2024. máj. 10. 10:31
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
61%
Mert meg akarjuk spórolni magunknak azt a feszkót amit itt is levágsz.
2024. máj. 10. 10:40
 2/37 A kérdező kommentje:
És miért van feszkó? Elég lenne megirni hogy ez van és kész.
2024. máj. 10. 10:52
 3/37 anonim ***** válasza:
71%

1. Ti ugyanúgy ghostingoltok, nem tudom miért hiszitek azt, hogy nem. Te lehet, hogy nem, de rengeteg más férfi meg igen.

2. Egy idő után nem lettél szimpatikus. Ennyi. Két nap beszélgetés, ugyanmár, mit vársz, elbocsátó szép üzenetet? Egyértelmű volt: nem akar veled többet beszélni. Pont. Nem voltatok olyan kapcsolatban még, hogy ezt részletezni kellene. Állásinterjúnál is a harmadik kör után hívnak fel az elutasítással, az első körnél nem fognak felhívni, hogy nem te lettél kiválasztva.

2024. máj. 10. 11:00
 4/37 anonim ***** válasza:
56%
Hidd el, amikor 10-15 éve még bulizni jártam meg ismerkedni, pont ugyanezt csinálták a pasik is.
2024. máj. 10. 11:05
 5/37 A kérdező kommentje:

Engem csak az érdekelne hogy miért nem lehet nyíltan egyenesen megírni hogy bocsi de nem.. ezért azért stb.

Miért kell ezt csinálni hogy egyik percről a másikra eltűnik és onnantól kezdve még csak megse nézi amit írok neki.

2024. máj. 10. 11:10
 6/37 anonim ***** válasza:
65%
Férfiak ugyanezt csinálják, sőt. Nem jartatok, nem voltatok együtt, nem tartozik magyarázattal. Pár napot irkalt, aztán elunta, lépj tovább és hagyd békén.
2024. máj. 10. 11:19
 7/37 anonim ***** válasza:
59%
Az a csaj két nap alatt leszűrte hogy te az a típus vagy aki nem érti meg hogy a nem, az nem!
2024. máj. 10. 11:35
 8/37 anonim ***** válasza:
66%
10 pasiból kb 1 reagált normálisan, mikor elmondtam hogy nem akarok velük tovább beszélni. Akkor inkább már ki is hagyom ezt a hisztit.
2024. máj. 10. 11:37
 9/37 anonim ***** válasza:
71%

Én eleinte megírtam. Kedvesen, de röviden és egyenesen. Ő rendes, de sajnos nem fog működni, sok szerencsét neki és minden jót az életben, én búcsúzom.

(Persze szépen megfogalmazva)

Na, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan válaszoltak hasonlóképp.

A többiek vagy lekváztak, vagy könyörögtek, valaki még fenyegetett is :D

Zaklatás, hívogatás (én hülye megadtam a számom), miegymás.

Ha letiltottam, valaki megkeresett kamuprofilról.

Azóta inkább csak eltűnök én is. Ezzel sajnos az egy-kezem srácokat is otthagyom, de bocsi, nem akarok a hülyegyerekekkel vesződni. Többre tartom a saját mentális egészségemet.

2024. máj. 10. 11:39
 10/37 anonim válasza:
74%
Mindkét nemnél jelen van hogy valamikor ghostolja a másikat, de ezzel ilyen korán nem hiszem hogy kell foglalkozni. Az hogy ha valaki nem válaszol az egy egyértelmű nemet jelent...
2024. máj. 10. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!