Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők miért csináljátok ezt? Miért nem vagytok egyenesek a másikkal szembe?!
Figyelt kérdés
Pl. Megismertem egy buliba egy csajt 2 napig folyamat beszéltünk, majd egyik napról a másikra vissza se írt már, eltűnt, megse nézte az üzenetemet úgy hogy az ő kérdésére válaszoltál nem pár szavas mondatokkal... Utána másnap megírtam neki hogy ha gondolja megismerhetnénk egymást jobban... Nem nézte meg. Archiváltam az üzenetet a f*szba, ja és megírtam neki ha nem akar többet beszélni írja meg nyugodtan én aztán nem fogok megsértődni. Miért kell ghostingolni a másikat mikor előtte végig jól elbeszélgettetek? És rengeteg férfi társam panaszkodik itt is és a való életben is hogy ghostingoltok! Miért nincs bennetek gerinc és mondjátok meg hogy bocsi nem akarok semmit tőled, vagy bocsi de nem vagy az esetem vagy akármi... Nem.. ti inkább eltűntök szó nélkül, volt akivel már a randit pedzegettuk és eltünt, tiltottam is pár nap után a p*csba.2024. máj. 10. 10:31
31/37 anonim válasza:
Már az nem jól jel, ha egy gyakorlatilag alkig ismert ember eltűnésén így kiakadsz. Mégis miért? Semmivel nem tartozik neked. Nem kell idegenektől elvárni semmit. Mit foglalkozol vele? Lépj tovább.
32/37 anonim válasza:
Az a férfiakat minősíti, hogy minden mindegy, csak ingyen punci legyen.
Még jó, hogy nem mindenki gondolkodik így, és vannak normális férfiak is. Csak meg kell találni őket.
33/37 A kérdező kommentje:
31-es te miről beszélsz ki van kiakadva? Én csak azt nem értem hogy ez mire jó hogy egyik pillanatban még elvagytok sokat beszéltek stb aztán szó nélkül le lép megse nézi vissza se ír. Lépj tovább? Úgy írod mintha egy kapcsolatnak lenne vége, lépj tovább 🤡. Le van sz*rva én csak ezt a viselkedést nem értem hogy miért kell ezt csinálni.
2024. máj. 10. 21:05
35/37 anonim válasza:
De sok paraszt buta liba írt ide választ! A legminimalisabb elvárás bármely kommunikációban, hogyha nem szeretném folytatni a kommunikációt, azt minimum közlöm a másikkal.
36/37 A kérdező kommentje:
És azóta hány ilyen eset történt velem mióta kiírtam ezt🤣🤣
2024. jún. 14. 19:05
37/37 anonim válasza:
32 te mégis miről beszélsz?
Egy gerinctelen emberi viselkedésről van szó. Annyit kéne csak oda fosni hogy bocsi nem és akár le is lehetne tiltani a másikat de á nem inkább vergődjön a veréb. Mert hú a férfiak ilyenek meg olyanok. Hát kedves nők ez rátok is igaz mert hú ilyenek meg olyanok vagytok de nyugodtan rám lehet rakni hogy incel vagyok. Azért szeretnék legalább egy gyereket ugye? Dehát ez csak állomkép marad. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!