Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők miért csináljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők miért csináljátok ezt? Miért nem vagytok egyenesek a másikkal szembe?!

Figyelt kérdés
Pl. Megismertem egy buliba egy csajt 2 napig folyamat beszéltünk, majd egyik napról a másikra vissza se írt már, eltűnt, megse nézte az üzenetemet úgy hogy az ő kérdésére válaszoltál nem pár szavas mondatokkal... Utána másnap megírtam neki hogy ha gondolja megismerhetnénk egymást jobban... Nem nézte meg. Archiváltam az üzenetet a f*szba, ja és megírtam neki ha nem akar többet beszélni írja meg nyugodtan én aztán nem fogok megsértődni. Miért kell ghostingolni a másikat mikor előtte végig jól elbeszélgettetek? És rengeteg férfi társam panaszkodik itt is és a való életben is hogy ghostingoltok! Miért nincs bennetek gerinc és mondjátok meg hogy bocsi nem akarok semmit tőled, vagy bocsi de nem vagy az esetem vagy akármi... Nem.. ti inkább eltűntök szó nélkül, volt akivel már a randit pedzegettuk és eltünt, tiltottam is pár nap után a p*csba.

2024. máj. 10. 10:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
25%
Mert férgek, ahogy az emberek nagy része is az. Kamuzás, hitegetés, abszolút nulla őszinteség, magamutogatás, kivagyiság, irigység és rosszindulat jellemző a mai kor emberére. Meg persze a végtelen egoizmus.
2024. máj. 10. 12:26
 12/37 anonim ***** válasza:
11%

"Állásinterjúnál is a harmadik kör után hívnak fel az elutasítással, az első körnél nem fognak felhívni, hogy nem te lettél kiválasztva."

Én nem ezt tapasztaltam

Rendesebb cégeknél, jópár cégnél előfordult hogy felhívtak az első interjú után hogy "bocsi, nem téged választottunk"

Engem is meglepett ez a korrekt hozzáállás, tetszett

Nőktől is elvárnám ezt, de kb. olyan ritka mint a cégeknél, de azért előfordul néha

Nekem nem is a ghostingolással van úgy bajom, hanem inkább azzal amikor hülyít a másik, elhiteti hogy benne van aztán kiderül hogy nagyon nem. Az ilyenekért ölni tudnék

2024. máj. 10. 12:28
 13/37 A kérdező kommentje:
Remélem hogy vissza kapják az ilyen ghostingolos kiscsajok, te férfiként legyél őszinte vele nyitott ők bennük meg annyi gerinc nincs hogy azt mondják hogy bocsi nem folytatom tovább ezt stb.
2024. máj. 10. 12:40
 14/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell erőltetni magad.
2024. máj. 10. 13:05
 15/37 anonim ***** válasza:
27%
#1: Ti még szánalmasabb hisztit levágtok, amikor tök jó indokom van a ghostolásra.
2024. máj. 10. 13:26
 16/37 anonim ***** válasza:
66%
Incel riadó!!!
2024. máj. 10. 13:35
 17/37 anonim ***** válasza:
67%

"Az ilyenekért ölni tudnék"

Na ezért megy a ghosting. Szűrjük a gyilkosokat.

2024. máj. 10. 13:46
 18/37 anonim ***** válasza:
51%

#13 hú de hisztis vagy, mégis mit kellett volna folytatni? basszus, nem kapcsolat volt, MÉG RANDIN SEM VOLTATOK. Én nem is értem, nálad hogy néz ki az emberi kommunikáció? Nálad mindent nyíltan ki kell mondani, még a vadidegeneknek is?

De mondok neked egy példát, én, rohadt, gerinctelen féregnő: beszélgettem két napig egy sráccal, aki nagyon helytelenül írt és nagyon butaságokat beszélt. Ghostoltam mert

1.) idegenek vagyunk, nem tartozok neki elszámolni valóval, még csak nem is találkoztunk (ha elmegyünk legalább egy randira, akkor ott, a végén megmondom, hogy ne haragudj, de nem, vagy alszok rá és másnap reggel megmondom, hogy ne keltsek hiúábrándokat, de egy vadidegennél akivel odáig mélyült el a beszélgetés, mint a szomszéddal, ott nem csinálok ilyet)

2.) tisztelem annyira, mint embert, hogy ne is hazudjak neki és ne is bántsam meg azzal, hogy leírom, hogy olyan sötét vagy mint a föld, ezért nem mondok semmit

2024. máj. 10. 13:48
 19/37 anonim ***** válasza:
32%
Mert a feminizmus miatt minden nő egy egoboostolt lett és már mindegyik egy hercegnőnek hiszi magát akinek alanyi jogon járna neki egy fehérlovas szőke herceg 🤴.
2024. máj. 10. 14:10
 20/37 anonim ***** válasza:
77%
19 tanulj meg fogamazni
2024. máj. 10. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!