Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők miért csináljátok ezt? Miért nem vagytok egyenesek a másikkal szembe?!
"Állásinterjúnál is a harmadik kör után hívnak fel az elutasítással, az első körnél nem fognak felhívni, hogy nem te lettél kiválasztva."
Én nem ezt tapasztaltam
Rendesebb cégeknél, jópár cégnél előfordult hogy felhívtak az első interjú után hogy "bocsi, nem téged választottunk"
Engem is meglepett ez a korrekt hozzáállás, tetszett
Nőktől is elvárnám ezt, de kb. olyan ritka mint a cégeknél, de azért előfordul néha
Nekem nem is a ghostingolással van úgy bajom, hanem inkább azzal amikor hülyít a másik, elhiteti hogy benne van aztán kiderül hogy nagyon nem. Az ilyenekért ölni tudnék
"Az ilyenekért ölni tudnék"
Na ezért megy a ghosting. Szűrjük a gyilkosokat.
#13 hú de hisztis vagy, mégis mit kellett volna folytatni? basszus, nem kapcsolat volt, MÉG RANDIN SEM VOLTATOK. Én nem is értem, nálad hogy néz ki az emberi kommunikáció? Nálad mindent nyíltan ki kell mondani, még a vadidegeneknek is?
De mondok neked egy példát, én, rohadt, gerinctelen féregnő: beszélgettem két napig egy sráccal, aki nagyon helytelenül írt és nagyon butaságokat beszélt. Ghostoltam mert
1.) idegenek vagyunk, nem tartozok neki elszámolni valóval, még csak nem is találkoztunk (ha elmegyünk legalább egy randira, akkor ott, a végén megmondom, hogy ne haragudj, de nem, vagy alszok rá és másnap reggel megmondom, hogy ne keltsek hiúábrándokat, de egy vadidegennél akivel odáig mélyült el a beszélgetés, mint a szomszéddal, ott nem csinálok ilyet)
2.) tisztelem annyira, mint embert, hogy ne is hazudjak neki és ne is bántsam meg azzal, hogy leírom, hogy olyan sötét vagy mint a föld, ezért nem mondok semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!