Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Most komolyan: Ti hogyan...

Most komolyan: Ti hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Hogyan csináljátok, hogy barátaitok vannak? Akár interneten vagy a valóságban? Nekem nem megy és sosem ment. Csak vergődök mindenhol...
2020. aug. 14. 23:32
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ferfi vagy Nő vagy?
2020. aug. 14. 23:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, kimaradt. 18L
2020. aug. 14. 23:41
 3/13 anonim válasza:
30F vagyok ha gondolod szívesen barátkoznek veled.
2020. aug. 14. 23:43
 4/13 anonim válasza:
Ja s az 1es voltam
2020. aug. 14. 23:43
 5/13 anonim válasza:

Akarni kell, mindkét részről. Ha nem megy magától a kommunikáció, rá kell segíteni. Előzékenynek kell lenni, kérzdeni, mondani. Van, amikor pihentetni kell a dolgot, akár hetekig is.

Az egyik barátom taktikája, hogy ha épp nem tud hozzátenni semmit a témához, akkor megismétli azt, amit előzőleg mondtam (írtam) neki. Ez meglepően jól működik, mert így tovább tudom vinni a saját magam által elkezdett gondolatmenetet.

2020. aug. 14. 23:45
 6/13 anonim válasza:

Érdeklődni kell az emberek iránt akikkel összesodor a sors. Pl suliban, munkahelyen, kutyasétáltatás közben, interneten, satöbbi.

Kérdezni, kérdezni, kérdezni. És meghallgatni a mondandójukat, őszintén figyelni rájuk. Az emberek szeretik ha valakit érdekel hogy mi van velük. Elég hamar elkezdenek ők is érdeklődni és visszakérdezgetni.

2020. aug. 14. 23:45
 7/13 A kérdező kommentje:
6-os, évek óta ezzel próbálkozom, de semmi... :(
2020. aug. 14. 23:46
 8/13 anonim válasza:
És neked mi nem megy ezen?
2020. aug. 15. 00:23
 9/13 anonim válasza:
Én egyetemen találtam barátokat. Addig nekem se volt egy igazi sem. Pszichológiára mentem, és ott szerencsére sok komoly, érett, empatikus emberrel találkoztam, akikkel elkezdtem beszélgetni. A gólyahét erre nagyon alkalmas :)
2020. aug. 15. 06:27
 10/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem mindig is könnyen ment, volt hogy én mentem oda emberekhez de sokszor ők jönnek oda, vagy csak egymásra mosolygunk a boltban és beszélgetni kezdünk. Nem mondom hogy életre szóló barátságok lesznek, de pl a legjobb barátnőmet 18 éve egy buszon ismertem meg iskolába menet :-) A másikat pedig közös érdeklődési körünk miatt ,az interneten, ráírtam privátban és azóta naponta beszélünk és hetente találkozunk.
2020. aug. 15. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!