Most komolyan: Ti hogyan csináljátok?
A valóságban nekem sincs túl nagy tapasztalatom ebben, talán nem azokkal az emberekkel sodort össze az Isten, akikkel jól kijövök.
Az interneten meg velem is megtörtént már sokszor, hogy próbálkozok barátságot kialakítani vagy csak beszélni valakivel, vagy vissza sem írnak, vagy egy pár üzenet után hirtelen eltűnnek, hiába írok a témához illő hosszú üzeneteket. Vagy sokszor akkor is eltűnnek, hogyha én mindig próbálom fenntartani a beszélgetést, annak ellenére, hogy csak nagyon kis esélyét látom annak, hogy barátok leszünk, vagy csak száraz üzeneteket küld az illető, pedig én mindig megadom másnak a lehetőséget.
Emiatt azt hittem, hogy velem van a baj és valamit rosszul csinálok, de kiderült, hogy nem így van. Kb. 2 ember van, akivel hosszú idő után is regényeket írunk egymásnak itt, pedig ugyanazt csináltam, mint a többi embernél. Úgyhogy jól írja Dominik, hogy a megfelelő embert kell találni, és sajnos kevés lehet belőlük. Mert egyrészt kevés olyan van, aki egyáltalán szóba áll veled, aztán ha szóba is áll nem cserél le csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!