Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ghostingolnak emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ghostingolnak emberek amikor nagyon jó az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Nem egyszer volt már olyan hogy hihetetlen jó volt a kommunikáció bejöttünk külsőre egymásnak, azt mondta hogy helyes vagyok, telefonon is beszélgettünk, éreztem rajta hogy a nő teljesen oda van értem, aztán egyszerűen egyik napról a másikra se szó se beszéd ghostingolt...
2024. aug. 17. 12:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
7 dehogynem. Kollegakkal is megy a kenyszer small talk nehogy besertődjenek mert akkor kezdodik a mobbing. De akár szomszed ugyanez. Ha nem akarsz magadnak bajt pletykát bármit vagy hogy rossz híred keltsék jó az ha az emberekben pozitív képet lenyomatot hagysz magadrol es nem negatívat.
2024. aug. 17. 13:18
 12/31 anonim ***** válasza:
#9 Nekem sose volt átlagos az értékrendem, szóval szerintem korrektebb otthagyni valakit, ha egyszerűen ez van benned. De lehet én vagyok mindig túl őszinte, amit gondolok, azt mutatom :D
2024. aug. 17. 13:19
 13/31 anonim ***** válasza:
56%
Meg ugye soha nem tudhatod mikor lesz szukséged a másikra. Amikor viszont te mész vissza az ő utcájába.
2024. aug. 17. 13:19
 14/31 anonim ***** válasza:
#11 De sz is egyfajta kényszerhelyzet, össze vagytok zárva. Interneten egyszerűen nincs ilyen.
2024. aug. 17. 13:20
 15/31 anonim ***** válasza:
*ez
2024. aug. 17. 13:20
 16/31 anonim ***** válasza:
56%

12 masok vagyunk.

En ha vkihez ellátogatok sértene ha ő azzal a lendulettel ahogy érkeztem elhúz a p.csába. ha nem kedvel is de lehetne benne valamennyi ha már elutaztam hozzá.

Tipik pl az is ha randin nem jovunk be egymásnak de azért ne az legyen már ebbol hogy odavissza sértegetjuk egymást hót feleslegesen. Minek megbántani egymást?

2024. aug. 17. 13:22
 17/31 anonim ***** válasza:

"Tipik pl az is ha randin nem jovunk be egymásnak de azért ne az legyen már ebbol hogy odavissza sértegetjuk egymást hót feleslegesen. Minek megbántani egymást?"

De itt nem sértegetésről van szó, otthagyásról.

2024. aug. 17. 13:23
 18/31 anonim ***** válasza:
73%
Engem ha vki nem is kedvel en nagyra értekelem azt ha ettol függetlenul normális tud velem lenni es legalább az etikett vagy udvariassági formákat hozza. Nekem ez a korrekt. Nem az ha vki nem kedvel utál hogy ezt mindenképp a képembe is akarja dörgölni a nagy őszinteségével hogy én érezzem magam kellemetlenul az ő saját jogú véleménye miatt ami lehet barmi negativ pozitiv is.
2024. aug. 17. 13:24
 19/31 anonim ***** válasza:

#16 Lehet, bár az udvariasság megint más. Igazából azt mondanám inkább, hogy ha valaki nem kedvel, ne tegyen úgy, mert azt baromira sértőnek találom.

Talán így lehetne legjobban leírni, hogy mit gondolok a témáról.

2024. aug. 17. 13:25
 20/31 anonim ***** válasza:
16-nem sérteget senki senkit, inkább lelépnek pont erről szól a kérdés :D azt meg nem várhatja el senki hogy még ki is szolgálja ha egyszer nem kedvelik egymást, sajnálom a csajt hogy menekülnie kell otthonról
2024. aug. 17. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!