Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fekete bőrű nőknek nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fekete bőrű nőknek nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés
Vannak férfiak, akiknél a bőrszín kizáró ok? Vagy vannak olyanok, akik kifejezetten ilyen nőket keresnek?

aug. 17. 08:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

#10 Igen. Ezerszer jobban bejönnek, mint mondjuk a japán/koreai lányok, akikért sok férfi - legalább fantázia szintjén - megőrül.

Nyilván ízlés kérdése.

aug. 17. 10:34
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Sofron István jégkorongozónak fekete felesége van
aug. 17. 12:47
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Nekem bejönnek
aug. 17. 13:02
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

#10: "Többségük jóval maszkulinabb jegyekkel rendelkezik europai nőkhöz képest"

ez túlzott általánosítás, amire rengeteg ellenpélda van. Nézd meg a szomáliai nőket. Vagy Lupita Nyong'o-t. Vagy ezt az énekesnőt:

[link]

aug. 17. 14:23
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

Jók a példák arra, hogy még a jobbak is olyanok, mintha parókát tettek volna egy férfire.

Bocs, de nem véletlen, hogy nemigen kelendőek.

Az, hogy neked bejön, egészségedre, sok boldogságot.

Nevezhetjük ezt általánosításnak, de ettől még tény marad.

aug. 17. 14:35
 16/21 Senior Séf ***** válasza:
73%
Németországban a nyelvórán ült mellettem egy néger csaj. Fene tudja, nekem büdös volt.
aug. 18. 15:10
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Neki meg te voltal budos 🤣

Minden rasznak van egy alapillata amit mas rasszok nem kedvelnek rossznak ereznek.

aug. 18. 19:11
 18/21 anonim ***** válasza:

#17,

Baromság. Egy japán, egy indián, egy polinéz nem büdös.

Megy a négerek kétségbeesett mosdatása óvodás módon, közhelyek pufogtatásával, pedig csak szembe kellene nézni az igazsággal.

Ezek genetikai tények, mint az, hogy egy tudományos konferencián négert nagyítóval kell keresni, miközben minden második távol-keleti vagy indiai, a többi pedig fehér.

Mint az is, hogy egy dnb mc 99%, hogy néger.

aug. 19. 07:45
 19/21 anonim ***** válasza:
18# nem tudom miért nem tudod megtartani magadnak a személyes ellenszenvedet a fekete nők iránt. Szánalmas mennyire erőszakosan akarod lejáratni őket
aug. 19. 10:34
 20/21 anonim ***** válasza:
48%

#19,

Szánalmas, hogy nem tudod értelmezni, amit írtam. Egy szóval nem fejeztem ki semmilyen ellenszenvet, csak te is, mint a mainstream, a brosúráknak megfelelően ellenségként kezeled, aki ebben az ügyben nem a kötelezően elvárt mantrát löki ("húúúú de imádom őket és minden ember egyenértékű, minden ember gyönyörű").

Olvasd el az első kommentemet, remélem most sikerül értelmezned. (aug. 17. 09:19)

aug. 20. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!