Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas nőknek (175cm+) nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőknek (175cm+) nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés

Eleve a férfiak fele, vagy egy jelentős része kiesik azzal, hogy alacsonyabb, továbbá a hasonló magas sem feltétlenül jó, mert magas sarkút nem annyira illő felvenni.

És ott van még az is, hogy akinek megvan a magassága, de nincs akkora önbizalma, nem annyira magabiztos, az talán nehezebben meri megtenni a lépéseket egy magas nő felé, mint egy törékeny kisebb nő irányába, ami könnyebben megy.

Ti mit tapasztaltok? Azoknak a nőknek, akik jóval magasabbak az átlag női magasságnál (167cm), nehezebb megfelelő párt találni, mint átlag vagy átlagalatti magasságú nőknek?

2022. okt. 24. 08:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem a magasságtól függ, pl ha divatosan öltözködik, formás, sportos, fiatal, baba arcú, intelligens lehet magas senkit sem fog zavarni
2022. okt. 24. 08:22
 2/19 A kérdező kommentje:
A vonzósága sosem volt megkérdőjelezve
2022. okt. 24. 08:31
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

178 magas vagyok. Sosem volt gondom a pártalálással. De a húgomnak sem, pedig ő 182 cm. Tudni kell csinosan öltözni.

28n

2022. okt. 24. 08:33
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Lányom 185 cm, 14 éves. Én is aggódom emiatt. Amúgy nagyon szép, babaarca van. Ő nem aggódik, jó neki. Hatalmas önbizalma van.
2022. okt. 24. 09:32
 5/19 nemaRendőrség ***** válasza:
76%

Asszony 182, engem pont a magassága fogott meg.

Tesója is magas, kicsit félek is hogy #3 a nővére, neki sincs ilyen gondja

2022. okt. 24. 09:34
 6/19 anonim ***** válasza:
95%
Magamról írok, semmiképpen nem általánosítanám, de nálam igen, ez a helyzet. Kényelmetlenül érzem magam alacsonyabb férfi mellett, párként biztos, hogy nem működne a dolog, ha a fizikai vonzalom nem tud normálisan kialakulni emiatt a diszkomfort-érzet miatt. Láttam nemrég brutális magasságkülönbséggel (a nő javára) párt, 3 vagy 4 gyerekük volt, a nő szinte topmodell alkat, a férje alacsony, pocakos, és valami eszméletlen jól elvoltak, nagyon harmonikusnak tűnt az egész. Mennyivel jobb lenne, ha én is tudnék így működni, de próbáltam, nekem nem megy.:/
2022. okt. 24. 09:42
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

"Eleve a férfiak fele, vagy egy jelentős része kiesik azzal, hogy alacsonyabb"

Dehogy esik ki. 173 vagyok, barátnőm 176.

"továbbá a hasonló magas sem feltétlenül jó, mert magas sarkút nem annyira illő felvenni."

Miért ne lehetne?

Egyébként meg érdekes értékrend, hogy egy kapcsolatban a fő szempont a magassarkú..

2022. okt. 24. 10:15
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem az én értékrendem, nőktől szoktam ezt hallani, hogy zavarja őket
2022. okt. 24. 10:18
 9/19 anonim ***** válasza:
25%
Igen…
2022. okt. 24. 10:42
 10/19 anonim ***** válasza:
67%
Én csak 175 cm vagyok, de mindig zavart, ha alacsonyabb a férfi nálam. Szóval az biztos, hogy az ilyen magas nők kevesebb férfiból válogathatnak. A magas férfiaknak meg sokszor a pici, törékeny nők jönnek be.
2022. okt. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!