Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nőknek (175cm+) nehezebb párt találni?
Eleve a férfiak fele, vagy egy jelentős része kiesik azzal, hogy alacsonyabb, továbbá a hasonló magas sem feltétlenül jó, mert magas sarkút nem annyira illő felvenni.
És ott van még az is, hogy akinek megvan a magassága, de nincs akkora önbizalma, nem annyira magabiztos, az talán nehezebben meri megtenni a lépéseket egy magas nő felé, mint egy törékeny kisebb nő irányába, ami könnyebben megy.
Ti mit tapasztaltok? Azoknak a nőknek, akik jóval magasabbak az átlag női magasságnál (167cm), nehezebb megfelelő párt találni, mint átlag vagy átlagalatti magasságú nőknek?
178 magas vagyok. Sosem volt gondom a pártalálással. De a húgomnak sem, pedig ő 182 cm. Tudni kell csinosan öltözni.
28n
Asszony 182, engem pont a magassága fogott meg.
Tesója is magas, kicsit félek is hogy #3 a nővére, neki sincs ilyen gondja
"Eleve a férfiak fele, vagy egy jelentős része kiesik azzal, hogy alacsonyabb"
Dehogy esik ki. 173 vagyok, barátnőm 176.
"továbbá a hasonló magas sem feltétlenül jó, mert magas sarkút nem annyira illő felvenni."
Miért ne lehetne?
Egyébként meg érdekes értékrend, hogy egy kapcsolatban a fő szempont a magassarkú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!