Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas nőknek (175cm+) nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőknek (175cm+) nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés

Eleve a férfiak fele, vagy egy jelentős része kiesik azzal, hogy alacsonyabb, továbbá a hasonló magas sem feltétlenül jó, mert magas sarkút nem annyira illő felvenni.

És ott van még az is, hogy akinek megvan a magassága, de nincs akkora önbizalma, nem annyira magabiztos, az talán nehezebben meri megtenni a lépéseket egy magas nő felé, mint egy törékeny kisebb nő irányába, ami könnyebben megy.

Ti mit tapasztaltok? Azoknak a nőknek, akik jóval magasabbak az átlag női magasságnál (167cm), nehezebb megfelelő párt találni, mint átlag vagy átlagalatti magasságú nőknek?

2022. okt. 24. 08:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

180 cm vagyok pontosan és 57-60 kg !!!!!!

Nekem sose okozott problémát,de álltalában mindig sokkal nagyobb sikerem volt a 175 cm magas pasik között amit mai napig nem értek ...:DD

Egyébként vissza kanyarodva nem,nem okozott problémát,ha egyben vagy akkor meg végkép !!! Sok sikert neked is ! :) n29

2022. okt. 24. 11:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A pasik megőrülnek a magas, és ez által hosszú combú lányokért. Azaz keresni sem kell pasit, mert mindig van jelentkező. Alacsonyabb? És? Hiába 2 méteres, ha nem jó.
2022. okt. 24. 11:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A húgom 183 cm, csinos, vékony. Nem volt problémája a pártalálással. Ahogy #12 írja, jelentkező midnig volt. Nagy volt a merítés, húgom azt választhatta aki neki a legjobban megfelelt. Én csak 172 cm vagyok, tehát jóval átlagosabb ilyen tekintetben, és nekem valamivel nehezebb volt, talán pont emiatt a teljesen snassz átlagmagasság miatt, hiába vagyok kiköpött mása a húgomnak alkatra, kinézetre, csak nem lógok ki úgy a tömegből.
2022. okt. 24. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

#6: "Mennyivel jobb lenne, ha én is tudnék így működni, de próbáltam, nekem nem megy.:/"

Ha valóban akarnál így működni és nem csak mondanád közhelyként, akkor már rég dolgoznál a problémádon.

Minden ilyen dolognak a mélyére lehet ásni, ha van benned szándék a változásra.

A legfőbb kiváltó okig kell lemenned, ami elindítja benned a diszkomfortérzést. A miértet kell megtalálnod.

Vagy mondhatnám úgy is, hogy egy ennyire semleges dolog miért bír számodra ekkora jelentőséggel, hogy képes kizökkenteni a lelki egyensúlyból?

2022. okt. 25. 02:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért a magas nő is elég tág fogalom. Egy 175 centis bőven talál magánál nagyobb partnert, pláne ha fiatal, mert a mai fiatal férfiak között rengeteg a 180 feletti. Egy 190 cm-es nő már valóban nehezebb helyzetben lehet e tekintetben, de simán lehet, hogy tetszenek a magánál alacsonyabb férfiak is neki. Na meg nem egy cipőhöz akar választani párt (azon felül, hogy napi szinten látok több ezer nőt a munkám miatt és igen kevesen járnak magassarkúban a hétköznapi életben, pláne azok közül, akik amúgy is nagyra nőttek).
2022. okt. 30. 11:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Én majdnem 2 méteres srác vagyok és odáig vagyok a magas csajokért.

Magas nő = Nálam legalább 175 cm.

Amúgy nyilván a válogatósságtól, személyes fellépéstől is függ. Volt olyan szép, de introvertált magas barátnőm, aki még 23 évesen szűz volt, mert hiába volt csinos, de nem igazán ismerkedett, befelé forduló volt. De aki vonzó + még azért szociálisabb, az azért tud ismerkedni. Oké egy 165 centis nő több férfiből válogathat, de azért egy magas nő is még bőven elég férfiból.

2022. nov. 4. 19:20
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

"A pasik megőrülnek a magas, és ez által hosszú combú lányokért."

Én magas nőként egyetértek azzal, hogy egy magas nő sokkal szebb, hosszú a lába, hosszú a dereka.

De sajnos sok olyan pasit ismerek, aki azt mondja, hogy ő a pici törékeny nőket szereti. A férfiakban van egy ilyen ösztön, hogy védeni akarják a csajukat.

Én a 175 cm-eremmel nem vagyok egy törékeny teremtés.

2022. nov. 4. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
17. Az én egyik korábbi 180 cm-es barátnőm imádta, hogy én kicsimnek vagy picimnek hívtam őt, mert hogy én majdnem 20 centivel több voltam nála és magamhoz képest azért tényleg törékenynek és valamilyen szinten kicsinek éreztem őt, de jó értelemben.
2022. nov. 4. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:

"nőktől szoktam ezt hallani, hogy zavarja őket"

Más nőktől meg mást hallanál.

Tudod, lehet, hogy hietetlen, de a nők sem egyformák. Minden nő egyedi személyiség, a saját preferenciáival és értékrendjével. Legjobb nő barátom nálam 5 centivel magasabb, és azt mondja, hogy 4-5 centi cseppet sem zavarná. Barátnőm 3 centivel magasabb. Még az ismerkedésünk kezdetekor rákérdeztem, hogy zavarja-e? Erre annyir mondott, nem is tűnt fel neki, de nem is szokása ezt figyelni. Nem attól lesz egy ember jó társ, hogy milyen magas.

De hogy még meglepőbbet mondjak: hallottam már 190+-os nőtől azt, hogy neki a jóval alacsonyabb férfiak tetszenek úgy igazán.

Példát és ellenpéldát mindig lehet találni. Olyan soha nem lesz, ami/aki mindenkinek tetszik. Hogy kinek mi jön be, az meg leginkább egyén kérdése.

2022. nov. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!