Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fekete bőrű nőknek nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fekete bőrű nőknek nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés
Vannak férfiak, akiknél a bőrszín kizáró ok? Vagy vannak olyanok, akik kifejezetten ilyen nőket keresnek?

aug. 17. 08:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem amúgy nagyon bejönnek a fekete csajok.

De az tény, hogy több köztük a kicsit durvább vonásokkal megáldott, illetve, sok közülük nagyon tramplisan viselkedik, főleg akkor, amikor megszólal. Az pedig taszító. És igen, sok fekete embernek van egy szaga, ahogy pl.: az indiaiaknak is.

Ahová járok edzeni, rengeteg migráns jár, és igen, büdösek tudnak lenni. Büdösebbek, mint a fehérek.

Visszatérve, viszonylag sokat járok bulizni és ha látok valami csinos fekete csajt, mindig odamegyek hozzá. Kapcsolatot sem utasítanám el, de az minimum egy vágyam az élet bakancslistáján, hogy legyen egy szex egy fekete csajjal.

Az ázsiaiak például nem nagyon jönnek be, nekem, ha valaki minél fehérebb, annál kevésbé tetszik.

Nekem a legjobban ez a kicsit barna, latinos vonal tetszik a legjobban.

aug. 22. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!