Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim ezzel ti így vagytok?
Figyelt kérdés
Hát sajnos általában akik eddig voltak barátnők nekem nyilván nagyon szerettem őket meg be is jöttek nekem, de nem olyan szuper nők akikre úgy igazán, de hiába hogy ott van mellettem egy szerető társ akit nyilván szeretek de utcán amikor meglátok egy ilyen nagyon szép nőt gyönyörű alakkal és mondjuk főleg nyáron így a egész háta kint van, valahogy teljesen vágyakozva nézek rá hogy olyan jó lenne ha ilyen barátnőm lenne csak sajnos genetikai adottságok miatt ilyen nem fog összejönni, tudom ez egy csúnya dolog nem is mondanám el ezt a mostani páromnak de mégis ez van bennem valamiért, normális ez?aug. 16. 14:22
1/5 anonim válasza:
Hát igen sajnos ez egy nehéz dolog.
Nekem csak 1 lány volt eddig akivel azt éreztem hogy más nem érdekel mert ő tökéletes. Nyilván ő nézett ki a legjobban
2/5 anonim válasza:
Én csak olyannal voltam kapcsolatban eddig, aki teljesen tetszett is, anélkül nem is értem, hogy kezdődnének el a dolgok.
3/5 anonim válasza:
És ha az ilyen lányok sorban hajtanának el, hogy nem vagy az esetük stb és nem akarnál magad lenni/szüzen meghalni akkor mit csinálnál?
4/5 anonim válasza:
A szánalmas lepontozgatásod miatt válaszolok helyetted: lentebb adnád szépen, és kurogatnád a ronda hájtenger nőket, ez a kínos valóság!
5/5 anonim válasza:
#3-4 Neked inkább a személyiségeddel van gond, eddig nem pontoztalak de mint látod elismer téged a köznép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!