Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfitársaim ti le tudtátok adni az igényeket valahogy?
Sajnos alacsony és ocsmány férfiként a csinos vonzó nők az eseteim, tudom lejjebb kéne adni az igényeket de nem megy, pedig érdekes átlagos nő volt hogy akart volna már.... de nekem nem volt úgy vonzó..
De sajnos már több mint 10 éve nem voltam nővel szex hiányzik már nyilván de valahogy nem tudom leadni az igényeket és velem kategóriával ismerkedni
Mit értesz ez alatt?
Külsőre lejjebb lehet adni. Más dolgokban aligha tudnám. Pl. ne legyen rißanc a csaj, ne legyen gyereke, lehessen vele miről beszélgetni stb.
Minél lejjebb nem tudod adni? Mert azért ez relatív. Egyáltalán, semmiben nem tudsz engedni az ideális nőről szóló elképzeléseidből? Mennyire csinos lányok jönnek be?
A csinosság is relatív, egy helyes arcú, nem tökéletes testű lány lehet nagyon is vonzó valakinek.
Én nőként eléggé széles skálán tudok vonzónak találni férfiakat, nemcsak egy adott típus vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!