Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érzitek azt férfitársaim társadalmi elvárásnak hogy legyen barátnőtök tényleg negatívabban néznek rád ha hosszabb ideje nincs barátnőd 30 felett vagy vagy ez csak egy kitaláció?
Egyáltalán nincs ilyen társadalmi elvárás kivéve ha nincs még saját ingatlanod de szeretnél. Önerőből ki lehet jelenteni, hogy jelenleg nincs rá reális esély. Ha van barátnőd és nem csak alkalmi hanem hosszútávra gondolkodtok legalább az esély meg van rá a támogatási programokon keresztül.
Maximum a családtól szoktam hallani a többiek leszarják a környezetemben, esetleg még irigyek is ha az ő kapcsolatuk/házasságuk rossz.
Senkit nem érdekel, hogy van e barátnőm vagy nincs. Se most se régebben nem izgatott tényleg senkit sem.
Pontosan ezért nincs is kapcoslatom, mert a lőtéri kutyát sem érdeklem. Ez van.
Én is tapasztaltam ezt a fajta "felnéznek rád" féle dolgot. De szerintem ez emberfüggő, ha olyanról van szó akinek lehetne de megválogatja, akkor szokott ez lenni.
Illetve az is egy tényező, hogy sok ember arra vágyik ami épp nem elérhető. Tehát aki kapcsolatba, házasságban van, és tényleg semmi ideje magára vagy egyéb dolgokra (főleg családosoknál ahol gyerek is van már), ők szoktak ezen vágyakozva elmerengeni. Hogy milyen jó lehet egy ilyen szabad és kötetlen élet. Mint ahogy az egyedülállókat is elfoghatja hasonló vágyakozás a kapcsolatban lévők felé, pl ünnepekkor amikor magányosan ülnek a lakásukban.
Biztos van elvaras, főleg a nők részéről, akik valamiért szeretik ha egy férfi mielőtt lefekszik velük más nőben is jár. (Női ösztönök:D)
De ha lefosod ezeket, akkor nincs elvaras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!