Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, ti is olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti is olyan nőkre írtok rá vagy húztok jobbra, akik nem igazán jönnek be?

Figyelt kérdés

Eddig olyan nőkre irtam rá társkeresőn vagy húztam jobbra Tinderen akik bejöttek... nulla siker.

Most jelöltem be olyan nőket is akik nem igazán jönnek be de azért nem rondák.. hát most már van találat és levelezek is pár nővel...de nem jönnek be igazán

2023. szept. 18. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Társkeresőn nem barátokat keresek, ezért nem ismerkedem olyan nővel, aki nem tetszik.
2023. szept. 18. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem van ilyen. Én nő vagyok és volt hogy rám írt valaki és a beszélgetés alapján nem jött be úgyhogy visszautasítottam, erre azt mondta amúgy is kva ronda vagyok.
2023. szept. 18. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Az szép lehetett
2023. szept. 18. 08:22
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Volt mar olyan hogy egy dagadekkal osszejottem, parszor megdugtam aztan ghostoltam. Ha nincs ki kielegitsen akkor egy mackos csaj is megteszi
2023. szept. 18. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Álmodban 4-es incelke.

Szeretnél így bánni nőkkel bosszúból amiért senki nem áll szóba veled.

De hát senki nem áll szóba veled. 😁

2023. szept. 18. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
Te mirol beszelsz? Ez regen volt, mar felesegem van... De hat te csak tudod...
2023. szept. 18. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Igen ebből van az hogy ott áll 35 match tinderen és nincs kedvem rájuk írni.

Aki határeset azt jobbra húzom, hátha matcheléskor jobban bejön

2023. szept. 18. 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:
37%

Olyan nincs, hogy egy férfival senki nem áll szóba.

Legfeljebb senki olyan, aki tetszene neki (csinosabb nők).

Igen, sokan azért dugnak meg dagadt nőket, mert nem jut jobb.

Újat mondtam?

2023. szept. 18. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!