Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ti hol szoktátok ismerkedni, hol ismerkedtek leginkább?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 20:28
1/9 anonim válasza:
Én Tinderen ismerkedem, ellenben egy ismerősöm az utcai ismerkedés híve, nem megy ki az utcára ismerkedni külön, de ha épp megy valahova, és lát egy szimpatikus lányt, akkor megszólítja, mivel hamarabb talált barátnőt így mint én Tinderen, miközben csak 2 matche volt neki amikor használta és 3 likeja, ezért gondolom az utcai ismerkedés hatékonyabb :D
7/9 anonim válasza:
Élőben. Ha hiszitek ha nem, működik. Lehet fújjogni, irigykedni, hogy velem biztos nem áll szóba senki, mert hát a gyakorin csak elbszott incelek vannak, de a helyzet az hogy élőben bizony sokkal könnyebben mondanak a lányok igent - meg amúgy az emberek általában-, mint egy vacak társkeresőn ahol a vécéről is tudok írni és ha olyanom van egy gombnyomással letiltom aki nem tetszik. És akármilyen csúnyán hangzik, bizony a társkeresés a meggyőzés műfaja, ami valamilyen szinten a valóság eltorzítását is jelenti. Aki most felháborodik és az online felületre esküszik, az persze biztos nem a szebb képeit rakja fel társkeresőre... :P Hát dehogynem. Ott is, itt is az ember a szebbik arcát mutatja, élőben ráadásul még tökösebbnek is mutatkozol hiszen odamenni egy húsvér emberhez több bátorságot igényel. Márpedig a szerencse a bátraké mint tudjuk.
8/9 anonim válasza:
#7 szerencsére engem igyis ugyis elutasìtanak. Üdv egy Inci
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!