Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ti le tudtátok adni az igényeket, ha igen hogyan?
Sajnos nem vagyok egy helyes férfi így nyilván lejjebb kell adni az igényeket nem tehetek arról, de nyilván a vékony széparcú csinosabb lányok iránt vonzódom, nyilván ilyen nő nem jöhet össze, ezért lejjebb kell adnom az igényeket. Van egy lány aki érdeklődne irántam csak hát elég duci ,ilyen 80 kiló körüli próbálom lejjebb adni az igényeket és vonzódni hozzá de hát nagyon nehéz..........
Nektek hogy sikerült?
Nem tudom hány éves vagy de talán ez majd a korral jön ahogy nálam. Én nem az igények lejjebb adását emelném ki hanem legalábbis nálam a prioritások változtak meg. Régen én is kajtattam a mindenki szerintjó nők után viszont később rájöttem h a külső nem minden. A szeretet,megbecsülés,megértés többet ér a külsőnél.
Az más dolog hogy mostanság olyan passzban vagyok hogy nem jön össze semmi :D
Akkor nagyjából egy ívasúak vagyunk.
Nem szabad végletekben gondolkozni. Csak azért mert nem insta modell valaki még lehet szép egy átlagos kúlsejű nő is.
Ne játssz a 80 kilós érzelmeivel. Ne próbálj meg hozzá vonzódni, mert ha nem volt meg elsőre, akkor utána már csak "ló helyett szamár" lehet.
Nem kell lejjebb adnod az igényedet, majd rátalálsz egy olyan nőre, akivel kölcsönösen megfeleltek egymásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!