Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, ti le tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti le tudtátok adni az igényeket, ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok egy helyes férfi így nyilván lejjebb kell adni az igényeket nem tehetek arról, de nyilván a vékony széparcú csinosabb lányok iránt vonzódom, nyilván ilyen nő nem jöhet össze, ezért lejjebb kell adnom az igényeket. Van egy lány aki érdeklődne irántam csak hát elég duci ,ilyen 80 kiló körüli próbálom lejjebb adni az igényeket és vonzódni hozzá de hát nagyon nehéz..........

Nektek hogy sikerült?

2024. aug. 11. 17:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod tudni megváltoztatni, hogy kihez vonzódj, szóval ez az igény leadás egy baromság. Nyilván olyan szempontból lehet releváns, hogy nem fogsz belekötni egy alapból neked tetsző csaj külsejébe azért mert van rajta pár "hiba", hiszen mindenkin van. Szóval ha tetszik egy csaj de mondjuk van rajta felesleges pár kiló, nem fogod visszautasítani.
2024. aug. 12. 06:04
 12/19 anonim ***** válasza:

Ne adj lejjebb az igényeidből, mert akkor olyannal leszel együtt, akivel igazából nem is szeretnél. Ilyenkor jön elő, hogy folyamatosan megnézel majd más nőket, és ha egyszer véletlenül találkozol egy olyannal, aki az eseted, akkor lesz igazán szar érzés.

Nincs ebben semmi rossz, ha nem jönnek be a duci nők, akkor ne válaszd őket. Ezzel én is így vagyok. Igyekszem adni magamra, sokat sportolok, hogy normális alakom legyen, odafigyelek hogy mit és mennyit eszek. Számomra ha valaki duci, az is egyfajta igénytelenség. És nem arról beszélek, hogy topmodellnek kell lennie, mert nem. Nekem is volt már olyan barátnőm, akin volt plusz 5-6 kg, semmi baj nem volt belőle, valakinek még jól is áll. Ha összképileg valóban tetszeni fog egy nő, akkor hidd el, nem azon fogsz agyalni, hogy lehetne vékonyabb is, mert fel se fog ez benned merülne, egyszerűen csak tetszeni fog.

2024. aug. 12. 13:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne játsz a lány érzéseivel, jobbat érdemel nálad. Egyébként te ha pl összejössz egy vékony nővel és mondjuk betegseg miatt meghízik, otthagyod? Velem pl. pont ez történt, bár már szépen megy le, de hála a jó égnek, hogy nem olyan vőlegényem volt, mint te.
2024. aug. 12. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

"Egyébként te ha pl összejössz egy vékony nővel és mondjuk betegseg miatt meghízik, otthagyod?"

Kevered a szezont a fazonnal. Teljesen más dologról beszélsz. Ha együtt vagyok valakivel és szeretek valakit, van múltunk, vannak érzéseim iránta, akkor én se fogom csak azért elhagyni, mert meghízott. Megoldást próbálnék találni rá, mert biztos van valami oka és próbálnám megbeszélni vele, hogy neki és nekem se jó, változtassunk rajta. Igyekeznék segíteni neki, hogy lefogyhasson. A te példád más. Amikor összejöttetek vékony voltál és közben meghíztál. A kérdező viszont alapból egy kövér lánnyal készül ismerkedni.

Nem tudom milyen betegséged van, de szerintem nincs olyan betegség, aminél ne lehetne tenni a kövérség ellen. Ha pajzsmirigy problémáid vannak, azt is be lehet állítani gyógyszerekkel és étrend váltással. Ha valaki nagyon el van hízva, az sajnos nálam is kizáró ok, kár ezen szépíteni. És hogy miért? Azért mert a nagyon elhízott emberek igénytelenek. Ez ugyanolyan mint a fürdés. Olyannal se jönnék össze, aki 3 naponta fürdik, mert igénytelen.

2024. aug. 12. 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:

"Ne játsz a lány érzéseivel, jobbat érdemel nálad."

Miért is érdemel jobbat? Úgy állítod be a kérdezőt, mintha valami világ hibáját követné el, holott csak nem jönnek be neki a duci nők. Nem kell emiatt elítélni, ez van. Illetve ne is vedd magadra, fogyj le és kész :D

2024. aug. 12. 15:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Mert csúnya a kérdező, maga mondta. Nem olyat érdemel a lány, aki közben insta modellek képeire csurgatja a nyálát és csak azért dugja mert nem jut jobb. Én inkább halnék meg egyedül ducin, mint hogy ilyen alja incelekre nézzek. Bár szerencsére erre nincs szükség, nőként meg így is könnyű jó partnert találni.

Egyébként szíve joga válogatni, csak aztán amikor az ilyen csóró, csúnya csávónak nem jut szép nő, hirtelen elkezdik a "minden nő szemét" hisztit ami rohadt idegesítő.

2024. aug. 12. 15:35
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

16-os: Senki sem írt olyat, hogy insta modellek képeire csurgatja a nyálát. Szeretem, amikor én is azt írom, hogy ne legyen duci az illető, erre mit mond rá pár ember? "Hát akkor csurgasd a nyálad az insta top modellekre". Igen persze, mert ez a két véglet van csak? Vagy van valakin plusz 20-30 kg és dagadt, vagy insta top modell? A kettő között, egy normális, átlag testalkat már nem is lehetséges? Egyenesen röhejes vagy ezekkel a válaszokkal :D.

Akár tetszik, akár nem, a kövérség elég nagy hátrány. Senki fejéhez nem tartanak pisztolyt hogy este nassoljon és zabálja fel a hűtőt:)

2024. aug. 12. 15:47
 18/19 anonim ***** válasza:

80 kiló azért nem 30 kiló felesleg, bár függ a magasságtól.

Egyébként te pont nem írtál semmit magadról, de a kérdező kifejezetten írta, hogy ő csúnya, akkor meg hova vannak nagy elvarasai. Szerintem te vagy röhejes ezzel a hisztivel.

2024. aug. 12. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:

"80 kiló azért nem 30 kiló felesleg, bár függ a magasságtól."

Attól függ, mert lehet hogy 60 kg-osnak kellene lennie a hölgynek, akkor máris plusz 20 kg, ami szintén sok. De ez már részletkérdés.

Az meg hogy a kérdező csúnya, elég szubjektív.

2024. aug. 12. 21:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!