Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezett hogy egy nőnek tényleg nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nővel mikor kérdeztem hogy milyen férfiak az esetei azt mondta hogy neki a külső abszolút nem számít aztán randiztunk is randi után azt mondta hogy tök jól beszélgetett velem és szimpatikus vagyok, megkérdeztem tőle hogy bejövök e neki külsőre azt mondta hogy ezt ő nem nézi olyan vagyok mint a többi ember van két szemem van két fülem van egy orrom. Második randin megcsókoltam és engedte akkor is megkérdeztem hogy de külsőre vonzó vagyok neked, mondta hogy ő azt tényleg abszolút nem nézi belsőre vagyok neki nagyon szimpatikus és vonzó
aug. 16. 06:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%

Nem nézel ki jól, de a pénzedért vagy csak mert "épp nincs jobb" veled lesz.

Aztán amint jön egy jobb, szó nélkül fog eltűnni és szarja le, milyen lesz az neked.

aug. 16. 08:19
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Olyan nincs hogy valakinek abszolút nem fontos a külső.

Most őszintén, te osszejonnel Varga irennel? Ugye hogy nem. Ahogy a legtöbb nő se jönne össze Mucsival (sorry tőle, bírom a humorát de szegény ritka ronda ember).

Tehát a 10/5 és az alatti emberekkel az átlag nem jönne össze. Ezen felül viszont van aki a 10/6al igen, még más csak azzal aki legalább a 9et megüti. Mert tény hogy van aki valogatosabb és van aki kevésbé.

Viszont ha ő azt mondja hogy neki nem számít hogy nézel ki és hagyja hogy kozeledj felé akkor ne kérdezgess már folyton tőle mert egyrészt idegesítő, másrészt lejon hogy full önbizalom hiányos vagy ami taszító..

aug. 16. 08:58
 13/23 A kérdező kommentje:

13. Pedig nagyon azt állítja hogy neki tényleg nem számít a külső, volt neki nagyon csúnyának mondott férfi barátja is, extrém módon elhízott ,sportos is, vékony is, nála jóval alacsonyabb de volz arcfejlődési rendelességgel született is...

"Most őszintén, te osszejonnel Varga irennel?"

Én nem de nem vagyunk egyformák, neki is van pasija..

aug. 16. 09:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy egyáltalán nem fontos hogy néz ki a másik. Persze sokat talalhatsz aki maganak is ezt szeretné hazudni de nem lesz igaz
aug. 16. 09:32
 15/23 anonim ***** válasza:

De nála akkor azok az emberek belefértek az egy fokkal szebb mint az ördög kategóriába. Nincs olyan hogy valakit senki sem taszít.

De nem értem amúgy miért rugozol ezen ennyire ha te biztosan nyeregben vagy nála. Vagy legalábbis eddig ott voltál.

aug. 16. 09:39
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nővel nem folytatnám...
aug. 16. 09:45
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem létezik. Ez a nő csak hülyít téged, ki akar használni.
aug. 16. 09:55
 18/23 anonim ***** válasza:

3

Önmagának is hazudik. Szerintem te vagy ronda, ezért elfogad, de kifejezetten vonzó sem vagy.

9

Mindenkinek számít a külső vonzalom. Aki mást mondd, az hazudik.

aug. 16. 11:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik ilyen és ez nemtől független dolog. Az emberi ALAPtermészet része, hogy a külsőségek fontosak. Ez így van a DNS-ünkben, aki mást mond hazudik.
aug. 16. 11:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Azt akartam írni, hogy NEM vagy ronda

18. voltam

aug. 16. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!