Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezett hogy egy nőnek tényleg nem számít a külső?
Nem nézel ki jól, de a pénzedért vagy csak mert "épp nincs jobb" veled lesz.
Aztán amint jön egy jobb, szó nélkül fog eltűnni és szarja le, milyen lesz az neked.
Olyan nincs hogy valakinek abszolút nem fontos a külső.
Most őszintén, te osszejonnel Varga irennel? Ugye hogy nem. Ahogy a legtöbb nő se jönne össze Mucsival (sorry tőle, bírom a humorát de szegény ritka ronda ember).
Tehát a 10/5 és az alatti emberekkel az átlag nem jönne össze. Ezen felül viszont van aki a 10/6al igen, még más csak azzal aki legalább a 9et megüti. Mert tény hogy van aki valogatosabb és van aki kevésbé.
Viszont ha ő azt mondja hogy neki nem számít hogy nézel ki és hagyja hogy kozeledj felé akkor ne kérdezgess már folyton tőle mert egyrészt idegesítő, másrészt lejon hogy full önbizalom hiányos vagy ami taszító..
13. Pedig nagyon azt állítja hogy neki tényleg nem számít a külső, volt neki nagyon csúnyának mondott férfi barátja is, extrém módon elhízott ,sportos is, vékony is, nála jóval alacsonyabb de volz arcfejlődési rendelességgel született is...
"Most őszintén, te osszejonnel Varga irennel?"
Én nem de nem vagyunk egyformák, neki is van pasija..
De nála akkor azok az emberek belefértek az egy fokkal szebb mint az ördög kategóriába. Nincs olyan hogy valakit senki sem taszít.
De nem értem amúgy miért rugozol ezen ennyire ha te biztosan nyeregben vagy nála. Vagy legalábbis eddig ott voltál.
3
Önmagának is hazudik. Szerintem te vagy ronda, ezért elfogad, de kifejezetten vonzó sem vagy.
9
Mindenkinek számít a külső vonzalom. Aki mást mondd, az hazudik.
Azt akartam írni, hogy NEM vagy ronda
18. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!