Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ismerkedesben szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerkedesben szerintetek hany %-ban szamit a kulso?

Figyelt kérdés

Mert etetik az embereket mindenfele elmeletekkel, de szerintem 90%-ban a kulso dont oda-vissza. Kiveve persze Andi fele erdekkapcsolatokat.

Sokszor hallom, hogy bejon az a srac/csaj buszon szoktam latni. Holott meg semmit nem tudnak rola, csak a kulso alapjan dontenek.

júl. 28. 10:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
56%
Fiúként mondom, hogy nem túlságosan. Van mondjuk egy alsó 10%, aki annyira nem néz ki jó, hogy így se, úgy se, meg egy felső 10%, aki annyira jól néz ki, hogy így is, úgy is. A köztes 80%-nál meg a kisugárzás dönt, meg az, hogy érzelmileg milyen húrokat tudsz megpengetni.
júl. 28. 11:00
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Fordított esetben, ha rád lenne állva egy olyan csaj aki nem tetszik (még szexre sem kéne) majd meglátjuk ugyanezt mondanád e hogy "nem túlságosan"!

"érzelmileg milyen húrokat tudsz megpengetni"

Ugye ezt nem gondolod komolyan?

Ha külsőd alapján közömbös vagy egy nőnek, ott te semmit nem fogsz megpengetni!

Nem véletlen van ez a mondás, hogy külső megfog belső megtart.

júl. 28. 11:15
 3/33 anonim ***** válasza:
43%
Ha a "kifejezetten taszít kategória", akkor igen. Egyébként meg, most épp egy olyan nőhöz kezdek vonzódni, aki első találkozásunkkor semleges volt, mint nő, nem különösebben érdekelt, de ahogy elkezdtünk érzelmileg közelebb kerülni, ez megváltozott.
júl. 28. 11:24
 4/33 anonim ***** válasza:

#2 Ez így van, vonzalom nélkül nem alakul ki semmilyen érzelem.

Barátnőmmel kb 1 hónapja vagyunk együtt, ő is mondta, hogy sokan próbálkoztak nála. De neki a külső is nagyon fontos, hiába voltak tök normális meg kedves pasik, ha egyszerűen nem voltak vonzóak.

júl. 28. 11:42
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Külső az alap. Enélkül nincs második kör. A hú de jól néz ki és a meglátjuk mi lesz belőle között csak milliméterek a különbség. A taszító jellemzi a nők számára a férfiak 90-95%-át.

Szóval érdemes az arányokról is beszélni, mert sokszor úgy tűnik, hogy van 1-2% taszító, 90% majd meglátjuk, és a maradék a hú de jól néz ki. Nem! a férfiak legnagyobb hányada taszító egy adott nőnek!

júl. 28. 11:53
 6/33 anonim ***** válasza:
0%

40%, vagy még annyi sem.

Nézzünk szembe a ténnyel: a férfiak többsége nem néz ki jól, ritka az olyan férfi, akire azt mondani, hogy kifejezetten szép ember.

Íme egy példa, ő például szép ember:

[link]

Ha kimegyek az utcára akkor viszont nem ilyet, hanem egy rakás teljesen átlagos pasit látok, akik mégis nőkkel vannak együtt.

Némelyek ugyan jobban néznek, mert törődnek magukkal, és a jó külső előny, de ha nincs személyiség, akkor az egészre vizet lehet inni.

A húgom annak idején összejött azzal a pasival, aki a suliban a legjobb volt, egy rakás nő meg volt őrülve érte, mert a srác tiszta David Beckham volt, külsőre. El is jegyezte a húgomat, azonban a viselkedése kiábrándító volt, így a húgom dobta.

júl. 28. 11:56
 7/33 anonim ***** válasza:

#6 Ha az arcot nézzük, smink nélkül és cicoma, akkor ugyan ez igaz a nőkre is.

Csak ugye egy nőt nem látsz smink nélkül amíg össze nem jöttök és érzi már kényelmesen magát annyira, hogy ne sminkeljen otthon is.

júl. 28. 12:04
 8/33 anonim ***** válasza:
14%

Még valami:

Én veletek ellentétben SOHA nem gondolkoztam ilyeneken, hogy hány százalékban számít a külső.

Amikor készültem egy randira, és megcsináltam magam, akkor ha belenéztem a tükörbe, inkább az érdekelt, hogy saját magammal elégedett legyek.

Ha össze is jöttem egy nővel, akkor sosem érdekelt, hogy az elbírálásomkor hány százalékban számított a külsőm/személyiségem, stb.

Soha nem is kérdeztem erre rá.

A mai napig nem tudom, hogy a volt barátnőmnek pl. mennyire számított a külsőm.

Amióta itt vagyok GYIK-en, azóta tudok erről, hogy egyesek a magasságuk/intim méreteik miatt stb. aggódnak, bár jobb lett volna, ha sosem tudok ezekről a mérgező, káros gondolatokról.

#6 voltam

júl. 28. 12:07
 9/33 anonim ***** válasza:

"Ha össze is jöttem egy nővel"

Látod, pont ezért nem érted őket. Akik ezen filóznak azok nem jönnek össze nőkkel. 🤣

júl. 28. 12:23
 10/33 anonim ***** válasza:
80%
júl. 28. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!