Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedesben szerintetek hany %-ban szamit a kulso?
Mert etetik az embereket mindenfele elmeletekkel, de szerintem 90%-ban a kulso dont oda-vissza. Kiveve persze Andi fele erdekkapcsolatokat.
Sokszor hallom, hogy bejon az a srac/csaj buszon szoktam latni. Holott meg semmit nem tudnak rola, csak a kulso alapjan dontenek.
Fordított esetben, ha rád lenne állva egy olyan csaj aki nem tetszik (még szexre sem kéne) majd meglátjuk ugyanezt mondanád e hogy "nem túlságosan"!
"érzelmileg milyen húrokat tudsz megpengetni"
Ugye ezt nem gondolod komolyan?
Ha külsőd alapján közömbös vagy egy nőnek, ott te semmit nem fogsz megpengetni!
Nem véletlen van ez a mondás, hogy külső megfog belső megtart.
#2 Ez így van, vonzalom nélkül nem alakul ki semmilyen érzelem.
Barátnőmmel kb 1 hónapja vagyunk együtt, ő is mondta, hogy sokan próbálkoztak nála. De neki a külső is nagyon fontos, hiába voltak tök normális meg kedves pasik, ha egyszerűen nem voltak vonzóak.
Külső az alap. Enélkül nincs második kör. A hú de jól néz ki és a meglátjuk mi lesz belőle között csak milliméterek a különbség. A taszító jellemzi a nők számára a férfiak 90-95%-át.
Szóval érdemes az arányokról is beszélni, mert sokszor úgy tűnik, hogy van 1-2% taszító, 90% majd meglátjuk, és a maradék a hú de jól néz ki. Nem! a férfiak legnagyobb hányada taszító egy adott nőnek!
40%, vagy még annyi sem.
Nézzünk szembe a ténnyel: a férfiak többsége nem néz ki jól, ritka az olyan férfi, akire azt mondani, hogy kifejezetten szép ember.
Íme egy példa, ő például szép ember:
Ha kimegyek az utcára akkor viszont nem ilyet, hanem egy rakás teljesen átlagos pasit látok, akik mégis nőkkel vannak együtt.
Némelyek ugyan jobban néznek, mert törődnek magukkal, és a jó külső előny, de ha nincs személyiség, akkor az egészre vizet lehet inni.
A húgom annak idején összejött azzal a pasival, aki a suliban a legjobb volt, egy rakás nő meg volt őrülve érte, mert a srác tiszta David Beckham volt, külsőre. El is jegyezte a húgomat, azonban a viselkedése kiábrándító volt, így a húgom dobta.
#6 Ha az arcot nézzük, smink nélkül és cicoma, akkor ugyan ez igaz a nőkre is.
Csak ugye egy nőt nem látsz smink nélkül amíg össze nem jöttök és érzi már kényelmesen magát annyira, hogy ne sminkeljen otthon is.
Még valami:
Én veletek ellentétben SOHA nem gondolkoztam ilyeneken, hogy hány százalékban számít a külső.
Amikor készültem egy randira, és megcsináltam magam, akkor ha belenéztem a tükörbe, inkább az érdekelt, hogy saját magammal elégedett legyek.
Ha össze is jöttem egy nővel, akkor sosem érdekelt, hogy az elbírálásomkor hány százalékban számított a külsőm/személyiségem, stb.
Soha nem is kérdeztem erre rá.
A mai napig nem tudom, hogy a volt barátnőmnek pl. mennyire számított a külsőm.
Amióta itt vagyok GYIK-en, azóta tudok erről, hogy egyesek a magasságuk/intim méreteik miatt stb. aggódnak, bár jobb lett volna, ha sosem tudok ezekről a mérgező, káros gondolatokról.
#6 voltam
"Ha össze is jöttem egy nővel"
Látod, pont ezért nem érted őket. Akik ezen filóznak azok nem jönnek össze nőkkel. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!