Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ismerkedesben szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerkedesben szerintetek hany %-ban szamit a kulso?

Figyelt kérdés

Mert etetik az embereket mindenfele elmeletekkel, de szerintem 90%-ban a kulso dont oda-vissza. Kiveve persze Andi fele erdekkapcsolatokat.

Sokszor hallom, hogy bejon az a srac/csaj buszon szoktam latni. Holott meg semmit nem tudnak rola, csak a kulso alapjan dontenek.

júl. 28. 10:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%

Külső megfog, belső megtart, jó szex hozzáláncol.

Ennyire számít.

júl. 28. 12:29
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

Meglátsz egy idegent, nem ismered, semmit nem tudsz róla, és nem vagy X Professzor, hogy mások gondolatait, agyát olvashasd.

Az, hogy odamennél e valakihez az csak is kizárólag a külső.

Aztán ha elkezdtek beszélni lehet, h 1 perc után otthagyod mert egy kretén.

júl. 28. 12:53
 13/33 anonim ***** válasza:
48%

Nekem ezt több férfi mondta, hogy a férfiaknál fontosabb a külső. Náluk kb tényleg 90%.

Nőknél fixen nem ilyen fontos. Főleg, hogy nem igen látni olyan párt ahol a férfi nagyon jól néz ki de a lány nem….fordítva viszont elég gyakori.

júl. 28. 12:59
 14/33 anonim ***** válasza:
99.99%
júl. 28. 13:05
 15/33 anonim ***** válasza:
Nekem 50-50%, nézzen ki valahogy és viselkedjen is azért.
júl. 28. 14:06
 16/33 anonim ***** válasza:

Mondjuk az a pasi eleg sok not megcsinalt, gondolom. Nem is dolt a kardjaba, hogy a hugod dobta, mert van masik (meg harmadik, meg huszonnyolcadik).

40F incel

júl. 28. 14:19
 17/33 anonim ***** válasza:

Ó, csak hiszed, hogy nem

júl. 28. 14:34
 18/33 anonim ***** válasza:

Bocsi, hamarabb elküldtem.

Ó, csak hiszed, hogy nem viselte meg.

A kapcsolatuk alatt is világos volt, hogy a csávó nem tudja elengedi a húgomat.

Egyszer olyat csinált, mikor tesóm nála volt, - mivel nem akarta elengedni - hogy kulcsra zárta az ajtót, és kidobta a kulcsot az ablakon, azt ott ültek ketten bent a szobában. Már nem is tudom, mi történt, talán fel kellett törni kívülről az ajtót, mert nem tudtak kijönni.

A csávó kapcsolatban állt nagyanyánkkal is, telefonálgatott vele. Nem véletlenül, ugyanis ő elég közel állt a húgomhoz. Nagyanyánknak viszont van egy ilyen parancsoló természete, amit a h

júl. 28. 14:44
 19/33 anonim ***** válasza:

amit a húgom utált.

Gondolhatod, mit érezhetett, amikor elvonult, és a csávó, meg nagyanyánk együtt keresték, mint egy csapat.

Ha jól tudom, a csávó még szakítás után is telefonálgatott nagyanyánkkal. 😅

Pár hónappal később meg felkereste a húgomat, hogy felköltözött Budapestre, menjen fel hozzá.

Meg voltak még más dolgok is.

Hiába kaphatott meg egy rakás nőt, eléggé rá volt kattanva a húgomra.

(Bocs, megint elküldtem, hamarabb)

#17-18 voltam

júl. 28. 14:47
 20/33 anonim ***** válasza:
5 incel fórumokról meg az autista videóikból, senki nem beszél magyarul így hogy "a vonzosag millimétereken múlik". Látens meleg csontfetises Chad imádó incelek videóiból vetted át.
júl. 28. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!