Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedesben szerintetek hany %-ban szamit a kulso?
Mert etetik az embereket mindenfele elmeletekkel, de szerintem 90%-ban a kulso dont oda-vissza. Kiveve persze Andi fele erdekkapcsolatokat.
Sokszor hallom, hogy bejon az a srac/csaj buszon szoktam latni. Holott meg semmit nem tudnak rola, csak a kulso alapjan dontenek.
20. Te meg miről brekegsz itt? :D A magyar nyelv szépsége hogy ezer meg ezer féleképpen fejezhetjük ki magunkat. Viszont a te kommented valami esszencia a gyűlölködésről, már zamatosabban le sem tudtad volna írni! :D
Hmmm, próbálom megfejteni, de többet nem tudok értelmezni az írásodból. Innen üdvözöl a feleségem meg a lányom! :) Ha van kérdésed, ne tartsd magadba! :)
Mivel a külső alapján mondják az emberek ismeretlenekre is, hogy tetszik nekik, így 100%-ban ez a fő tényező. Kár ezen rugózni, ha valaki nem tetszik, nem fogsz vele elmenni randizni, nem akarsz vele szexuális kapcsolatot. Maximum haverok, barátok lesztek.
A külsőnk az első indikátor arról, hogy kik is vagyunk. Az embereknek ez alapján lesz első benyomása rólunk.
Én úgy fogom ezt meg, hogy külön skáláthasz álok a külsőre, és külön skálát a belsőre.
Ésmindegyiken el kell érni valamennyi, hogy legyen vonzalom. Tehát hiába van 100-as belsőd, ha egy ronda ork vagy, és hiába van topmodell külsőd, ha amúgy egy buta liba vagy. Mindkettő kell. Külső is, belső is.
28-as te miről beszélsz? Jaa hogy a full extras csajokról…akiknek nem kellesz mert nem ütöd meg a szintet és ezért nem tudsz mással jönni csak, hogy alfa chad kell meg pénz lakás.
Az ilyeneknek azt javaslom, hogy a normális átlag csajokat vegyék észre aztán talán agyilag is helyrejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!