Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit keresel? Ez veszélyes...

Mit keresel? Ez veszélyes kérdésnek számít első randi után?

Figyelt kérdés
Erre nincs jó válasz, miért nem lehet megnézni, hogy alakul a kapcsolat,megvárni azt. Ez a kérdés a halálom

2023. ápr. 11. 20:49
 1/9 anonim válasza:
Mert nem mind1, hogy komoly, vagy lazább a cél. Esetleg telt csajt, vagy vékonyat stb.
2023. ápr. 11. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:
De ezt előre nem lehet tudni, hogy nem e alakulhat ki belőle esetleg komolyabb dolog. Nem lehet kontrollálni az érzéseket
2023. ápr. 11. 20:53
 3/9 anonim válasza:
Akkor az a válasz, hogy alapvetően ezt szeretném, de ha esetleg úgy adódik, akár az is lehet.
2023. ápr. 11. 21:00
 4/9 anonim válasza:

Akkor megmondod, hogy ami alakul.

Általában az emberek már az ismerkedés előtt tudják mit akarnak, ha te nem tudod, akkor ezt jobb tisztázni, bár ez sokat elárul rólad az ismerkedő félnek.

2023. ápr. 11. 21:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Akárhányszor azt mondtam komoly kapcsolatot szeretnék, mindenki elhúzott a francba. Így maradt az a válasz, hogy ahogy alakul, ismerkedünk és meglátjuk, ezt szeretik
2023. ápr. 11. 21:05
 6/9 anonim válasza:

Aki nem tizenéves és komoly kapcsolatot keres az kérdez.

Hiszen meg kell ismerni a másikat, erről szól a felnőtt lét komolyabb oldala.

Ha párt keres az ember tök alap témák a mentalitás, eszmék, kinek mi oké mi nem, célok, tervez-e gyermeket (mert pl én nem akarok, de lehet ő igen és nem akarom elvenni a lehetőséget tőle vagy ne erőltesse rám a másik fél stb), hol merre tervezi az életet stb.

Kultúrált kommunikáció, ismerkedés.

Nem mindenki képes felfogni jelentősségét.

Ha szexkapcsolatot vagy valami lazát keresel ott letojhatod.

Aki komoly témákban érdeklődik arról megtudhatod, hogy komolyan gondol. Vagy nem akar ellentétes személlyel összejönni.

Pl egy kapcsolatra vágyó hölgyet nem fog az értelmes férfi megfektetni, hiszen az illetőnek más a célja. Nem tapos bele a lelkébe a farkával.

Ismerkedés az ismerkedés. Jönnek mennek az emberek, az értelmesebb vagy/és megfelelő marad.

Legyen szó ismeretségről, barátságról, párkapcsolatról.

Alapon a randi is ismerkedés, csak plusz egy dologgal bővül: vonzódtok és párkapcsolat céljával ismerkedtek.

2023. ápr. 12. 07:51
 7/9 anonim válasza:
Az ilyen majd alakul mentalitás miatt hagytam fel az egésszel. Az én érzéseimmel ha közben kialakul ne játszon senki. Mondja meg az elején, hogy elköteleződésre alkalmatlan, viszont dugni meg szeretne és alkalmanként jó lenne programozni meg ilyenek. Elköszönök további jó keresgélést kívánok és kalap kabát nincs harag.
2023. ápr. 12. 08:59
 8/9 vayma válasza:
Ettől a kérdéstől én is kiakadtam. Nem tudtam mit vagy kit keresek, nem voltak elvárások.
2023. ápr. 12. 13:11
 9/9 anonim válasza:
A "nem tudom, mit akarok, és nem merek elvárni semmit, beérem azzal, ami akad" nem valami vonzó női szemmel egy férfiban.
2023. ápr. 15. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!