Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezett hogy egy nőnek tényleg nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nővel mikor kérdeztem hogy milyen férfiak az esetei azt mondta hogy neki a külső abszolút nem számít aztán randiztunk is randi után azt mondta hogy tök jól beszélgetett velem és szimpatikus vagyok, megkérdeztem tőle hogy bejövök e neki külsőre azt mondta hogy ezt ő nem nézi olyan vagyok mint a többi ember van két szemem van két fülem van egy orrom. Második randin megcsókoltam és engedte akkor is megkérdeztem hogy de külsőre vonzó vagyok neked, mondta hogy ő azt tényleg abszolút nem nézi belsőre vagyok neki nagyon szimpatikus és vonzó
aug. 16. 06:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
A kapcsolatfüggők nem nézik csak legyen nekik egy viszonylag normális párjuk.
aug. 16. 07:05
 2/23 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Nyilván nem esik jól a csók egy olyan személytől aki nem vonz sehogyan sem.. most az más, hogyha belsőre szimpatikus vagy neki akkor nem az lesz az első, hogy tökéletes tested legyen, de egy alap vonzalom szerintem mindenképpen kell.
aug. 16. 07:06
 3/23 A kérdező kommentje:
2. Azt mondta nála kizárólag belső vonzalom létezik...
aug. 16. 07:12
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy így van de azért kíváncsi lennék, hogy mennyire élvezetes számára a szex, van orgazmusa az ilyen személyekkel? Arra vigyázz, hogy sok ilyen ember először szexel egy kicsit a párjával aztán egy-két év múlva ez nullára redukálódik!
aug. 16. 07:30
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Sok pénzed van? Jól keresel?
aug. 16. 07:31
 6/23 A kérdező kommentje:
5. Nem keresek rosszul de jól sem.. közigazgatás
aug. 16. 07:38
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Demiszexuálisnak nem olyan mértékben.
aug. 16. 07:39
 8/23 anonim ***** válasza:
67%

Ismertem egy kimondottan csúnya arcú, púpos férfit. Olyan kisugárzása volt, hogy mindenki más jellegtelen, unalmas volt mellette. Nős volt, de bárkit megkaphatott volna, ha akarja.

N

aug. 16. 07:43
 9/23 A kérdező kommentje:
De a nők kb. 30 - 40 százaléka ilyen csak, ugye?
aug. 16. 07:48
 10/23 A kérdező kommentje:
9. Vagyis inkább 20 - 30%?
aug. 16. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!