Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más átlagos férfi is ezt tapasztalja hogy ennyire nem lehet ismerkedni manapság már, tényleg a magányra rendezkedjünk be?
Átlagos férfinak mondanak, igaz nem vagyok kimondottan vonzó helyes típus (szemüveges okoska fej) de volt már átlagos barátnőm.
Viszont nyolc éve nem találom a társamat nem tudom mi lehet a hiba, lehet benne is van hiba
Igen, nyilván a munkám miatt főként interneten tudok ismerkedni élőben szinte nagyon nincs is már lehetőségem rá. 37 éves férfiként viszont felregisztráltam több oldalra, facebook társkereső, tinder, badoo stb., semmi siker abszolút, hiába húzogatom be a nőket és nemcsak a csinos vékonyakat a ducikat is mert nekem a ducik is vonzóak, egyszerűen egy darab match nincsen, ha alakul is egy két match, elég hamar leapad a beszélgetés, úgy érzem nem nagyon akarnak manapság a nők ismerkedni, vagy csak tényleg a nagyon jópasikkal nem tudom mit lehetne tenni
7-8
Ti biztosan nem kelletek senkinek, átlag alatti külsővel topmodellt akartok, pocskondiázzátok a teltebb vagy 30-on túli nőket, hogy fujj az nektek már nem kell. Én a kérdezőnek válaszoltam aki nem a ti fajtátoknak tűnik.
Most mit írjak az én ismerösi körömben ott csak a rendkivül jól kinéző férfiaknak van matche.
Így írnám le 10 ből 2-nek (50+ női match)
10 ből 2-nek (havonta 1-2 match)
10 ből 6-nak (0 match)
Ami nekem azért érdekes mert élőben ezeknek kb csak 10% nem tud csajozni.
De Tinderen 0 match, érthetetlen
7-es vagyok.
"pocskondiázzátok a teltebb vagy 30-on túli nőket, hogy fujj az nektek már nem kell."
Ilyet sosem tettem, éppen ellenkezőleg, nekem szimpatikusabb a 30 feletti korosztály, és semmi baj számomra azzal, ha valaki molettebb.
"Nagyon sok nő vágyik igazi társra és ha egy férfi kihangsúlyozza, hogy neki élethosszig tartó, szeretetteljes kapcsolat kell, élete végéig támasza lenne egy nőnek, házias nem a másiktól vár mindent, stb, és olyan nőt keres aki ugyanígy gondolkodik, akkor rajzanak rá a nők."
Nem fogom Neked bizonygatni, de ezeket csont nélkül hozom, de finoman fogalmazva sem érzékelem a "rajzást". Erre írtam, hogy ahhoz jól is kell kinézni a fentieken kívül.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!