Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapesetben átlagos és csúnya közé lőném be az arcom.Minden más okés csak az arcom gázos.Megeshet hogy azért nézegetnek a nők pl strandon,utcán mert annyira csúnya az arcom?
Figyelt kérdés
Csúnya férfiak ti hogy boldogultok a párkeresésben?Főként a 18-30 közti korosztály érdekelnejúl. 30. 16:11
1/11 anonim válasza:
Ha nagyon gázos lennél arcra, nem nézegetnének. Csak egy szürke kisegér lennél, akit észre sem vesznek.
Én ilyen voltam, de van barátnőm így is
2/11 retektorta válasza:
Nem probléma. Van az a régi mondás, hogy a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél.
3/11 A kérdező kommentje:
1 es
Én pont azt gondolom hogy azért néz meg pár nő mikor pl kimegyek strandra mert annyira csúnya az arcom..
júl. 30. 16:55
4/11 anonim válasza:
"Van az a régi mondás, hogy a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél"
Ez a mondas eleg regi. Egy '30-as evekbeli filmbol szarmazik. Ma mar sajnos nem aktualis, mert a nok is valogathatnak (es valogatnak is).
40F incel
5/11 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak te becsülöd le magad és nem vagy csúnya. Lehet arcra átlagos vagy, a testalkatod pedig kimondottan jó, ami egy strandon azért elég feltűnő és azért néznek meg.
6/11 anonim válasza:
Vagy lehet hogy azért nézegetnek mert a térdedet veri a f@$zod vége.
7/11 anonim válasza:
Szerintem is csak te szerinted vagy olyan csúnya. Én nőként nem nézegetek olyan pasit aki nem tetszik, max rápillantok mert az kivitelezhetetlen hogy ne, de ennyi.
8/11 anonim válasza:
Küldtél képet privátban. Szerintem simán átlagos vagy, én nem mondanálak csúnyának. :)
10/11 anonim válasza:
Csúnya férfiakat nem néznek meg a nők, saját magamból kiindulva legalábbis nem.
Pluszba ha kicsit “csúnyább” vagy az átlagnál, a nők általában inkább a belső értékekre mennek, én legalábbis csak ilyen nőket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!