Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként ha átlagos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként ha átlagos az arcom, akkor a nők szemében csúnyának számítok?

Figyelt kérdés

Például nem kifejezetten sármos a képem hogy vonzza a csajokat, de semmiféle deformitás nincs benne, van hajam is meg nem hiányzik semmi, nem ragyás és más probléma sincs. Szóval ez a ronda szint?

Hiszen akár a netet akár az élő tapsztalatokat vesszük alapul ezt látjuk mi férfiak hogy ez még a "húzzáinnen!" külső

Illetve azt hogy valakinek lehet deformált is a feje ha valamivel kompenzálja. De attól külsőre még ronda marad az illető

Hogyan látjátok?

júl. 14. 15:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%

Ha atlagos vagy akkor hogy lehetsz csunya?

Dontsd mar el h melyik vagy

júl. 14. 15:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben mondjuk 10 csajnak tetszel. Ha jól nézel ki akkor tízből 4nek.
júl. 14. 16:12
 3/18 anonim ***** válasza:

Teszteld le magad.

Menj el fesztiválokra, klubokba, menj oda lányokhoz, kérdés kb. 30-ból hány küld el.

Menj fel társkeresőkre, vajon hányan írnak vissza vagy lesz egyezés.

ha kb. 0 akkor nemhogy átlagos nem vagy de ronda

júl. 14. 16:16
 4/18 A kérdező kommentje:

"ha kb. 0 akkor nemhogy átlagos nem vagy de ronda"

Nem hiszem el hogy nem tudjátok értelmezni a kérdést.

Ha objektíven nézve az arcom nem lehet ronda, mert az égvilágon semmi alapja nincs annak hogy azt rondának tekinthető legyen, tényleg semmi, akkor azt átlagosnak kell tekinteni, hiszen az is. A nők szemében ugye meg ronda hiszen ezt igazolják vissza ha próbalkoznék náluk. Tesztre már nincs szükség, túl vagyok rajta.

Namost ebből fakad a kérdésem:

Az átlagos az ronda női szemmel?

júl. 14. 17:58
 5/18 anonim ***** válasza:

Szerinted nem vagy ronda.

De másoknak lehet h ronda vagy.

Vigyázz mert sok pasinak ok nélküli a hatalmas önbizalma.

júl. 14. 19:12
 6/18 A kérdező kommentje:

De még mindig nem értitek, nem is akarjátok érteni

Ha valaki objektíven nem mondható rondának, akkor miért számít annak

Az önbizalmam a béka feneke alatt van pár kilóméterrel, szóval nem erről van szó. Hanem hogy nincs meg az alapja annak hogy rondának lehessen mondani magamat.

Nem tudok olyan dolgot felhozni ami miatt rondának számítok, és mégis az vagyok.

Ezt az ellentmondást pedig nem lehet megmagyarázni.

Képet nem küldök senkinek

júl. 14. 20:19
 7/18 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem vagy ronda, az "átlagos" kinézet az teljesen jó.

A nőket a kisugárzás érdekli.

Ne a puncik után lihegj, mint az incelek, mert az rendkívül szánalmassá tesz (ha nem vagy ilyen, akkor ne vedd magadra). Hanem találj valamit, amiben jó vagy és szereted csinálni, mindegy hogy az most sport, műszaki dolog, művészet vagy akármi. Ez önbizalmat ad és megerősít, hogy értékes vagy. Járj egyenes háttal és nézz az emberek szemébe, ha a helyzet megkívánja.

A nők ízlése a külső terén elképesztő széles skálán mozog, ne ezzel foglalkozz. Ha ápolt vagy és normális az alkatod is, akkor már nyert ügyed van.

júl. 14. 20:44
 8/18 A kérdező kommentje:

"Ha ápolt vagy és normális az alkatod is, akkor már nyert ügyed van."

Mindkettő stimmel természetesen, márcsak azért is fontosak mert egyértelműen visszataszító lenne az ápolatlanság és a kövérség.

De persze itt is az átlagosságot kell venni, azaz nem is kigyúrt és nem is flancosan kikent emberről van szó, csak tiszta és alapszinten ápolt férfiemberről

júl. 14. 20:51
 9/18 anonim ***** válasza:

De most komolyan.

Ismerkedtel egy nevel aki a szemedbe mondta h bocs de off mert ronda vagy!

júl. 14. 21:47
 10/18 A kérdező kommentje:

9#

Nem szokták a szemedbe mondani tudom, de megoldottam hogy kimondják. Feltettem egyes nőknek kérdéseket a külsőmmel kapcsolatban amit azzal kezdtem hogy egyetérthetünk hogy ronda vagyok, és az utolsó ótvar (igazán rusnya) nö sem vitatkozott ezzel legfeljebb helyeselt neki, azaz nyíltan bevallották hogy rondának tartanak. Hogy miért az persze relytély marad, hiszen hiába faggatnám őket, nem tudnának rendes választ rá adni, nincs ugyanis rá válasz.

Egyszerűen ronda vagyok a szemükben és kész. Ezzel nem lehetek egyedül, hiszen ezt tapasztalom másoknál is, átlagos külsővel is visszataszító egy férfi. A kérdés az hogy mi a visszataszító egy full átlagosan kinéző férfiban?

júl. 14. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!