Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más átlagos férfi is ezt tapasztalja hogy ennyire nem lehet ismerkedni manapság már, tényleg a magányra rendezkedjünk be?
Átlagos férfinak mondanak, igaz nem vagyok kimondottan vonzó helyes típus (szemüveges okoska fej) de volt már átlagos barátnőm.
Viszont nyolc éve nem találom a társamat nem tudom mi lehet a hiba, lehet benne is van hiba
Igen, nyilván a munkám miatt főként interneten tudok ismerkedni élőben szinte nagyon nincs is már lehetőségem rá. 37 éves férfiként viszont felregisztráltam több oldalra, facebook társkereső, tinder, badoo stb., semmi siker abszolút, hiába húzogatom be a nőket és nemcsak a csinos vékonyakat a ducikat is mert nekem a ducik is vonzóak, egyszerűen egy darab match nincsen, ha alakul is egy két match, elég hamar leapad a beszélgetés, úgy érzem nem nagyon akarnak manapság a nők ismerkedni, vagy csak tényleg a nagyon jópasikkal nem tudom mit lehetne tenni
Interneten nem szabad ismerkedni, ha nem vagy felső 10% os férfi valamiben. Ezek osztoznak a nők 80%án ott
A maradék 90% pedig osztozik a nők 20%-ért, nem jut nő mindenkinek internetről, sőt többségnek senki
"Igen, nyilván a munkám miatt főként interneten tudok ismerkedni"
Ez azt jelenti, hogy élőben nincs IDŐD rá, kérdező?
Amúgy nem értem miért pontoznak le az igazságért, itt a gyakorin is leszokták írni a nők hogy nem tehetnek róla de a férfiak nagy része egész egyszerüen nem vonzó fotón, azt írják hogy kb 20 ból 1 férfi vállalható külsőleg Tinderen.
Ami érdekes hogy élőben viszont elismerik hogy lehet kaptak volna esélyt mert ott nem csak külső alapján kell dönteni.
Ezt kell megérteni egy átlag férfinak az online ismerkedés hulladék, ha csak nem nagyon helyes jó képű model alkat kiválóan fotogén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!