Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más átlagos férfi is ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más átlagos férfi is ezt tapasztalja hogy ennyire nem lehet ismerkedni manapság már, tényleg a magányra rendezkedjünk be?

Figyelt kérdés

Átlagos férfinak mondanak, igaz nem vagyok kimondottan vonzó helyes típus (szemüveges okoska fej) de volt már átlagos barátnőm.

Viszont nyolc éve nem találom a társamat nem tudom mi lehet a hiba, lehet benne is van hiba

Igen, nyilván a munkám miatt főként interneten tudok ismerkedni élőben szinte nagyon nincs is már lehetőségem rá. 37 éves férfiként viszont felregisztráltam több oldalra, facebook társkereső, tinder, badoo stb., semmi siker abszolút, hiába húzogatom be a nőket és nemcsak a csinos vékonyakat a ducikat is mert nekem a ducik is vonzóak, egyszerűen egy darab match nincsen, ha alakul is egy két match, elég hamar leapad a beszélgetés, úgy érzem nem nagyon akarnak manapság a nők ismerkedni, vagy csak tényleg a nagyon jópasikkal nem tudom mit lehetne tenni

aug. 11. 13:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%

Interneten nem szabad ismerkedni, ha nem vagy felső 10% os férfi valamiben. Ezek osztoznak a nők 80%án ott

A maradék 90% pedig osztozik a nők 20%-ért, nem jut nő mindenkinek internetről, sőt többségnek senki

aug. 11. 14:05
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
Örülj hogy megütöd az átlagos szintet :D
aug. 11. 14:25
 3/15 anonim ***** válasza:

"Igen, nyilván a munkám miatt főként interneten tudok ismerkedni"

Ez azt jelenti, hogy élőben nincs IDŐD rá, kérdező?

aug. 11. 14:47
 4/15 A kérdező kommentje:
3. Nyilván van rá időm de nem nagyon tudok hol ismerkedni
aug. 11. 14:50
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
#4 Vannak barátaid? Velük mozdulj ki.
aug. 11. 15:21
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az ilyen férfiak nem hangsúlyozzák eléggé, hogy mit akarnak és mit kínálnak. Nagyon sok nő vágyik igazi társra és ha egy férfi kihangsúlyozza, hogy neki élethosszig tartó, szeretetteljes kapcsolat kell, élete végéig támasza lenne egy nőnek, házias nem a másiktól vár mindent, stb, és olyan nőt keres aki ugyanígy gondolkodik, akkor rajzanak rá a nők. De egy társkeresőn valahogy mindenki csaj jó benyomást akar tenni és így az jön le a nőknek, hogy vadászik, főleg szexet akar, meg kiszolgálást. Azt kell hangsúlyozni, nyomni amit az átlag nő keres és amiből nagyon nagyon kevés a kínálat pasiból.
aug. 11. 15:45
 7/15 anonim ***** válasza:
19%
15:45 Akkor "rajzanak rá a nők" ha jól néz ki a férfi.
aug. 11. 15:50
 8/15 anonim ***** válasza:
21%
Interneten csak a külső számít a nőknek, és csak a top 10% lehet esélye
aug. 11. 15:51
 9/15 anonim ***** válasza:
25%

Amúgy nem értem miért pontoznak le az igazságért, itt a gyakorin is leszokták írni a nők hogy nem tehetnek róla de a férfiak nagy része egész egyszerüen nem vonzó fotón, azt írják hogy kb 20 ból 1 férfi vállalható külsőleg Tinderen.

Ami érdekes hogy élőben viszont elismerik hogy lehet kaptak volna esélyt mert ott nem csak külső alapján kell dönteni.

Ezt kell megérteni egy átlag férfinak az online ismerkedés hulladék, ha csak nem nagyon helyes jó képű model alkat kiválóan fotogén

aug. 11. 15:58
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
9- vigasztald csak magad ezzel, valószínűleg nem éred el az átlag szintet se
aug. 11. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!