Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik az átlagos férfiak elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az átlagos férfiak elvárásai a nők felé, mi fontos egy átlagos nőben egy átlagos férfinak?

Figyelt kérdés
aug. 6. 11:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
He?
aug. 6. 11:12
 2/18 anonim ***** válasza:
72%

Mindenkinek más.

Nekem az volt, hogy legyen alacsonyabb nálam, legyen számomra vonzó, egyezzen a humorunk és az érdeklődési körünk, valamint legyen elég napi 1-2 óra minőségi együtt töltött idő. De én már elkeltem, úgyhogy ezzel nem mész sokra.

aug. 6. 11:20
 3/18 anonim ***** válasza:
4%

Átlagos pasiként nem kellenek átlagos nők.

A legjobb csajokat akarom megkapni. És mivel rendkívül domináns, ambiciozus, sikeréhes férfi vagyok, ezért képes vagyok bármire, hogy ez sikerüljön. Személyiségem még a nőknél népszerű pasikat is ámulattal öntheti el, akik végül hódolni fognak nekem, és elfogadnak vezetőjüknek.

Önmagamat amolyan Nagy Sándor féle alaknak tekintem, aki sikerre született, hogy nagy eredményeket érjen el.

Szinte már betegesen, fanatikusan ragaszkodok a sikerhez.

Kisebb sikereket már el is értem. Pl. volt olyan nő, akinek az 1. randin már az ágyában voltam.

aug. 6. 11:47
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

*szinte bármire - pontosabban

#3 voltam

aug. 6. 11:52
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanaz, mint a nem átlagosoknak: (elég) szép külső. Onnantól szinte minden mindegy, bármit elfogadnak, legyen szó hiányosságokról, jellemhibákról, durva kattanásokról, agyrém szokásokról stb.
aug. 6. 12:05
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
3. :D Ez nem a humor rovat! :D Azért köszi, felüdítő volt olvasni. :D
aug. 6. 12:46
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Veheted humornak amit mondtam, de számomra ez nem humor, hanem nagyon is komoly.

Fanatikusan, betegesem hajszolom a sikert, machiavellista vagyok, szóval minden nap fejlődök, és minden nap jobb leszek, mint azok, akik nevet(het)nek rajtam. Egy idő után pedig a szakadék olyan nagy lesz köztünk, hogy én leszek az, aki nevet(het), bár nem fárasztom magam ilyenekkel.

aug. 6. 12:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#7 Aki a sikert hajszolja, az nem fogja a gyakorin vesztegetni az idejét. Nyugi, lassan kezdődik a suli.
aug. 6. 13:26
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez így van. Azonban nem csak kezdődik, de én konkrátan vizsgára készülök, így a kérdéseim egy része arra is irányul, hogy a nálam okosabbaktól segítséget kérek a tananyagok feldolgozásában.

Néha meg, kicsit lazításként átjövök más rovatokba is.

A kettő tehàt nem mond egymásnak ellent. A siker haszjszolásában benne van az is, hogy az ember képzi magát, minél magasabb iskolai végzettséget szerez.

Persze tanulás nélkül is lehet sikeresnek lenni, de én nem akarok celeb vagy bűnöző lenni.

aug. 6. 13:50
 10/18 anonim ***** válasza:
7%

Még valami:

Egyébként meg milyen választ vártok egy ilyen kérdésre?

Pl. az, hogy átlagos pasi?

Én alapvetően úgy nézek ki, mintha egy mangából léptem volna ki, akkor most én milyen vagyok? 😅

Mondjuk lehet, hogy nem felelek meg a mai férfiideállnak, és átlagosnak számítok, de engem ez egyáltalán nem érdekel. Szeretem a külsőm, és ezt akarom felfejleszteni.

Még valami:

Régóta randizok lányokkal, de amikor én elmentem egy randira, sosem gondolkodtam azon, hogy jó vagyok-e egy csajnak vagy sem. Hogy nekem leljebb kellene-e adnom az igényeimet vagy sem. Ilyen hülyeségeken én nem gondolkodtam. Azért mentem a randira, hogy hódítsak. Aztán vagy összejön, vagy nem.

Na, de ti elmélkedjetek csak akkor ezeken a mérgező gondolatokon, hogy "én átlagos vagyok, akkor nekem átlagos nő való - a jó nő már nem".

Ha én így gondolkodtam volna, valszeg még mindig szűz lennék.

Na, sziasztok.

aug. 6. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!