Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik az átlagos férfiak elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az átlagos férfiak elvárásai a nők felé, mi fontos egy átlagos nőben egy átlagos férfinak?

Figyelt kérdés
aug. 6. 11:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
10. Figyelj már Öcsisajt! Te még ott vagy, ahol én kb. 15 évesen. Te nem vagy több, mint akit megfertőzött ez a beteges konzumidióta egóra épülő üzleti modell. Jól van, hajrá, egyébként meg a kutyát sem érdekli az életed, bárki bármit gondolhat magáról, a bizonyítvány az szokott lenni, amit cselekszel. Azt meg a környezeted értékeli, de a világ az mindig is ilyen volt. Van olyan ember aki a Világ közepének képzeli magát úgy, hogy gyakorlatilag csak önmagának él, meg vannak olyanok is akik pozitív értelemben nyomot hagynak maguk körül. Szerinted melyik az értékes? Az érték abban mérendő, hogy a világot mennyivel viszed előre. Az hogy te hogy nézel ki, az nem több mint a magánügyed, ettől még egy senki leszel. :)
aug. 6. 14:26
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Istenem milyen válaszok vannak itt. :D Humornak elment.

Hát, hogy a kérdésre is válaszoljak és ne vegyek részt ebben a színjátékban, próbálom kizárni az eddigi válaszokat.

Hosszú lesz...

Kezdjük itt, hogy mit nevezünk átlagosnak? Egy professzor szemszögéből az átlagosságot a saját szintjén méri. Míg vidéken tanyasi környezetben az adott pásztor az átlagosságot a saját mércéjével.

Tehát, hogy mi az átlagos az relatív. Nekem más, mint az előző vagy az én utánam következő válaszolóéval. Emiatt nem lehet jó választ adni.

Így célzottan az én nézőpontomat tudom csak megosztani.

A külső mulandó, de jelzés értékű. Nyilván két heteró ellentétes nemű egyén ösztönösen vonzódik egymáshoz a fajfenetartás miatt. Tehát, első körben úgy is a fizikai teljesítőképesség kerül mérlegre. Ösztönünk nem tart lépést a technológiai fejtséggel, így nagyon nagy teher bírásra izmokra se lenne szükségünk. Megoldják a gépek. De, még is jelzés értéke van, ha valaki sportos/izmos. Nem? Szükség van manapság vadászni az élelemért? Ott a bolt. :) Ugyanúgy a nők irányában a baba kihordásának képessége, szülésre alkalmas testalkat. Csak megborítottuk az evolúciót is, mert akinél nem fér ki a gyerek, azt megoldják császárral.

De egy kapcsolat során, ahogy az átlagosságnál is mondtam, ahogy telik az idő, úgy változik az átlagosság is. Megszokottá válik. Legyen bárki bármilyen csinos-szép vagy kevésbé, előbb-utóbb a másik fél szemében átlagossá válik.

Tehát marad a belső érték, mert végtére az a mozgató rugója mindennek. Döntésnek vagy cselekedeteknek.

Tehát, ami az én elvárásom a nők felé hosszú távon, de most a feleségem felé:

- Legyen olyan elfoglaltsága, ami szeret csinálni. Ne abból álljon a nap, hogy munka után leül a TV elé, és másnap csinálja ugyanazt a robotot. Legyen, olyan elfoglaltsága, amit egyedül élvez csinálni. Legyen az kiszínező, festés vagy műszaki dolog. Bármi. Érezze jól magát és legyen boldog tőle.

- Foglalkozzon magával, egészségével. Ha valakivel kapcsolatban vagyok (én jelenleg házas) és együtt haladunk előre, akkor ne patkoljunk el idő előtt. Töltsünk el kellő időt.

- Támogatás nyújtás nehéz időben. Itt inkább érzelmi vagy egyéb problémákra gondolok. Pl. feleségem defektet kapott Budapest túlsó végén. Nyilván nem hagytam magára.

- Hagyjon teret, hogy én is azt csináljam, amiben kitudok bontakozni és leköt.

- Tudjuk felosztani egymás között a házimunkát vagy feladatokat. Ne kelljen egyikünknek se rabszolgamód csinálni mindent.

aug. 6. 22:40
 13/18 anonim ***** válasza:
12. Ez így oké, csak az egó mindig kizárja a többi ember véleményét. Egy igazság létezik, amit az EGÓ mondat a személlyel. Majd ő megmondja ki az átlagos, ha valaki jobb akkor az rosszabb, fújjj. Aki rosszabb az nevetséges, az ki kell gúnyolni, ettől az egó jobban érzi magát. Tovább nem is folytatom. A párkapcsolatot is az egó irányítja, csak sok esetben az egyik fél behódoló, szolgalélek.
aug. 6. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Tegyél külömbséget az egészséges egó és az egészségtelen között...

Míg az egészségtelen ego tele van stresszel, így lehető legtöbbet bevet, hogy uralkodjon és védje magát. Míg az egészséges addig magabiztos és komoromisszum kész.

Meg az is igaz, hogy mindenki saját magábol indul ki. Mégis ki másból jön az üzenet maga? :)

Tehát vissza olvasva a válaszod, a felvetéseid forrását saját magadon tapasztaltad? (Költői)

aug. 6. 23:49
 15/18 anonim ***** válasza:

14. Nem. Nincs egészséges és egészségtelen egó. Amire te gondolsz, az csak az egő rétegei, amiket e helyzetek emelnek vagy mélyítenek.

A mindenki magából indul ki eléggé pontatlan, de köz számára emészthető. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy mindenki a saját gondolatai által formálja a saját világát. Emiatt milliárdnyi pici buborékvilág létezik, két egyforma nincs.

A mondanivalóm vége meg csak szimpla megfigyelés, én köszönöm jó házasságban élek, de sajnos született elemző és analizátor vagyok, na meg tervező és kalandor. Szerintem 10 ember nem gondolkozik és elemez annyit mint én, bármit, bárhol vagyok. A lényeg hogy mindent megértsek, ebbe inden is beletartozik. Nem mondom hogy igazam van, de az biztos hogy jó sokat foglalkozok mások számára pitiáner dolgokkal is. :)

aug. 6. 23:57
 16/18 anonim ***** válasza:

#12-14es vagyok ugyanúgy.

Amúgy minap volt egy megszólalásom vagy véleményem vmiről. Aztán kinevettek. Én csak mosolyogtam. Nevessetek.

Annyiszor megkaptam már, hogy le tudom szarni.

Vmiért én többre vittem az elmúlt 10 évben, mint akik nevettek rajtam annó. Nekem volt célom és álmom, ami másnak irrelevánsnak tünt. Ki miben hisz, és kitart-e mellette.

Tehát nevessen ki bárki. Lepereg rólam. Persze, ha segíteni kellene, akkor miért utasítsam vissza? Max elkérem az árát. :)

aug. 6. 23:58
 17/18 anonim ***** válasza:
36%

16. Én is. Én voltam fiatalon a lúzer kisgyerek. Majd nekem lettek bomba nőim, ezért mindenki utált. Fiatalon már melóztam nyáron, addig mások bulikáztak. Majd egyetemek, diplomák. Ha valaki kötötte az ebet a karóhoz az én voltam. Akkor is próbáltak lejáratni, mondjuk most is. Engem picit zavar, mert sosem volt bennem rossz szándék senki felé, sőt mindig is segítettem. Szép lassan rájöttem hogy ezeket az embereket nem is én zavarom, hanem az hogy valaki sikeresebb mint ők. Legyen az bármi. Sportoltam, az is zavarta őket. :)

Most meg azzal jönnek hogy nekem milyen könnyű! :D Hogyne, ott volt a lehetőség nekik is, csak hát dögleni, lustulni, szórakozni sokkal egyszerűbb volt mindig is. Valójában pont lesz*rom az ilyen emberek véleményét, ez nem is vélemény, hanem rosszakaratú csámcsogás.

Itt a gyk-n sem érdekel ki mivel akar lehúzni. Amit mondok, az mögött van tapasztalat. A tapasztalat meg szubjektív. Objektív igazság csak a mérhető vagy egzakt dolgokban létezik, bár még ott is viták lehetnek. Szóval a saját tapasztalataim ha nem tetszenek valakinek az nem az én bajom, nem én élem meg parázsként! :)

A kitartás adja meg vázát az életnek, azon nyugszik minden! Ezt jól írtad! Az emberek többsége csak impulzív, fellángoló. A siker záloga a következetesség és kitartás. :)

aug. 7. 00:10
 18/18 anonim válasza:
Nekem nem voltak elvárásaim a nők felé.A legfontosabb a kémia a szeretet és a ragaszkodás.Szerencsém volt, hogy rátaláltam már 45 éve.Ha ránézek, meg tudnám enni.
aug. 7. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!