Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ha ghostingol egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha ghostingol egy lány akkor rákérdezhetek hogy mi a baj?

Figyelt kérdés

Pl, hogy zavarom-e. Hogy legalább nyíltan elmondja hogy mi a baja.

Annyi plusz info hozzá, hogy személyesen is ismer, és írogattunk egy ideje, szóval nem arról van szó hogy egy idegen lennék neki tinderről, és az első üzenetre nem válaszol.

aug. 10. 12:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a korrektség jegyében az elvárható minimum volna női részről, hogy tisztességes választ a felmerülő kérdéseidre.

A ghostingolás a gyáva, buta nők jellemzője, igazából örülni kell, hogy megszabadulsz az ilyenektől.

Szerintem érdemes még rákérdezni amúgy ilyen esetben is, érezze csak, hogy amit leművel, az nem oké!

aug. 11. 08:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Azért nem szeretjük megírni a férfiaknak, hogy “bocsi, de nem”, indoklást meg főleg nem, mert ti nem tudtok higgadtan kezelni ilyen helyzetet. Én eddig akármennyi pasinak írtam meg korrektül, az lett belőle, hogy szidtak, fenyegettek, sértegettek, a férfiakból a visszautasítás agressziót vált ki és lementek egy ujjal mutogató óvodás szintjére. Olyat még a büdös életben nem tapasztaltam, hogy letudtátok volna egy “rendben, köszönöm, hogy megírtad, további minden jót” üzenettel, ahogy pl. a legtöbb nő szokta. Nektek muszáj visszavágni, beszólni, fenyegetőzni. És hiába játszod most az ártatlant, te is ugyanígy reagálnál. Úgyhogy kösz, de inkább a ghosting, kiharcoltátok magatoknak.
aug. 11. 08:41
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem így reagálnék rá, de azt gondolsz amit akarsz. Fröcsögni meg sértegetni mindig könnyebb, mint megérteni a másikat.

Egyébként volt hogy korrekten visszautasítottak már, és nem kezdtem el egyiket se csinálni amit te fentebb említesz. Mondtam neki hogy köszi hogy elmondta nekem, és kész.

aug. 11. 08:59
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 oké, de légyszi fogd már fel, hogy nagyon sok férfi nem normális módon reagál, és pár rossz tapasztalat után már senki nem akar orosz rulettet játszani, hogy vajon te is átmész vadállatba, vagy sem. Inkább csendben eltűnnek, minthogy megint konfrontálódjanak.
aug. 11. 09:27
 25/25 anonim ***** válasza:

"És egyébként meg nem, nem talált senkit, szingli még mindig."

Na, akkor még az egyedüllét és a nagy semmi is jobb számára, mint te.

Bármi jobb számára, amit csinál, mint veled foglalkozni, beszélgetni is akár.

Na, ezt értsd csak meg szépen. :)

aug. 12. 12:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!