Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha ghostingol egy lány akkor rákérdezhetek hogy mi a baj?
Pl, hogy zavarom-e. Hogy legalább nyíltan elmondja hogy mi a baja.
Annyi plusz info hozzá, hogy személyesen is ismer, és írogattunk egy ideje, szóval nem arról van szó hogy egy idegen lennék neki tinderről, és az első üzenetre nem válaszol.
Mint látod, nem az a bajom, hogy nem jövök be neki, hanem az hogy szerintem a ghsotingolás elég tiszteletlen a másikkal szemben. Szóval rosszul hiszed, ha megmondaná hogy bocsi de nem jövök be neki, nem vagyok az esete, semmi bajom nem lenne.
Még mindig nem arról szólt a kérdés hogy miért nem engem választott. Hanem hogy az egyenesség hiánya zavar. Amikor én koptattam le lányokat, akkor én valahogy képes voltam kulturáltan visszautasítani őket, és nem ghostingoltam.
És egyébként meg nem, nem talált senkit, szingli még mindig.
Azt hiszel amit akarsz, nem érdekelsz. Már elmondtam szerintem hogy miért szerettem volna ha egyenesen megmondja, szerintem alapvető tiszteletlenség a másik emberrel szemben ez amit most csinál. Én sem szoktam mást ghostingolni, nem is tettem, és nem is fogom. Ennyi. De rosszindulatúskodj még itt egy kicsit, elhiszem hogy neked ez a legnagyobb örömöd az életben, hogy itt adhatod ki magadból az összegyűlt frusztrációt, és fröcsöghetsz másokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!