Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, ti netes társkeresőkön (pl. tinder), mennyire vagytok kérdezők?
Figyelt kérdés
Megvolt a match, el is kezdtünk beszélgetni, már több témát is érintettünk... Nem mondanám, hogy elutasító, mert jellemzően nem tőmondatokban reagál, de ritkán kérdez ő, témákat is főleg én hozok fel... Vagy nálatok egy így normális és érdemes lenne elhívnom személyes találkozóra?tegnap 20:59
2/4 A kérdező kommentje:
Hát már én is gondoltam, már vagy 2 hete volt a match. Csak az a baj, hogy messze lakik, de amúgy szimpatikus meg értelmes csaj.
Asszem megkérdem.
tegnap 22:48
3/4 anonim válasza:
Ha lehet beszélgetni a másikkal, kérdeztem elég sokat. Ez a lényege.
4/4 anonim válasza:
En nem vagyok mivel írnak 5 en js egyszerre , kb abbol áll a netes ismerkedes nalam hogy nem győzök válaszolgatni kozben kerdez már egy masik is.
Diohéjban gyors reagálok ennek higy aztán annak is tudjak
Neha már menekülök az egesztol mert azt se tudom ki kicsoda már.
Attérunk messengerre vqgy viberre stv es nem tudom az melyik volt a társkeren.
Nekem a cset szinte semmit nem jelent igy. Személyesen már tudni fogom ismerni fogom a maskkat. A cset csak arra jo nekem hogy gyors lebeszeljuk ki mit keres ki foglalt ki nem ki hol el kb egyeztetés csak hogy egyáltalán ismerkedjunk e vagy eltérők a céljaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!