Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők/lányok, ti netes társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, ti netes társkeresőkön (pl. tinder), mennyire vagytok kérdezők?

Figyelt kérdés
Megvolt a match, el is kezdtünk beszélgetni, már több témát is érintettünk... Nem mondanám, hogy elutasító, mert jellemzően nem tőmondatokban reagál, de ritkán kérdez ő, témákat is főleg én hozok fel... Vagy nálatok egy így normális és érdemes lenne elhívnom személyes találkozóra?

jan. 12. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindig kezdd szemelyes talalkozoval.
jan. 12. 22:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát már én is gondoltam, már vagy 2 hete volt a match. Csak az a baj, hogy messze lakik, de amúgy szimpatikus meg értelmes csaj.

Asszem megkérdem.

jan. 12. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehet beszélgetni a másikkal, kérdeztem elég sokat. Ez a lényege.
jan. 13. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

En nem vagyok mivel írnak 5 en js egyszerre , kb abbol áll a netes ismerkedes nalam hogy nem győzök válaszolgatni kozben kerdez már egy masik is.

Diohéjban gyors reagálok ennek higy aztán annak is tudjak

Neha már menekülök az egesztol mert azt se tudom ki kicsoda már.

Attérunk messengerre vqgy viberre stv es nem tudom az melyik volt a társkeren.

Nekem a cset szinte semmit nem jelent igy. Személyesen már tudni fogom ismerni fogom a maskkat. A cset csak arra jo nekem hogy gyors lebeszeljuk ki mit keres ki foglalt ki nem ki hol el kb egyeztetés csak hogy egyáltalán ismerkedjunk e vagy eltérők a céljaink.

jan. 13. 09:52
 5/7 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy nekem az a tapasztalatom, hogy a másik nem kérdez szinte semmit. És egyáltalán nem köcsög módon kezdek, mert akkor már alapból vissza sem írnának... De a vége mindig az, hogy eltűnnek vagy én tűnök el, miután a 10. kérdés is csak pár szavas válasz. Tehát nem tesznek bele energiát... Én jellemzően részletesebben válaszolok, míg a másik jellemzően nem, vagy csak néha. Persze tudom, hogy van még 5-10-15 másik ember aki szintén írogat neki (lásd #4-es válaszoló), de akkor sem normális ez így, akkor lépjen le azt kész. De az, hogy válaszolgat az üzenetekre, de ő nem érdeklődik, az nekem fura...

Amúgy a legjobb az volt, aki eltűnt vagy 1 hétre, majd visszatért, mintha mi sem történt volna. Eltűnhet tőlem 2 hétre is, de azért nem ártana jelezni, hogy kicsit lelép... Az az érzésem volt, hogy másik férfival próbált ismerkedni, de nem jött be és akkor visszatért hozzám. Hát köszönöm ezt nem. Még ha amúgy ez normális is valamilyen szinten...

Kezdem azt gondolni, hogy nem nagyon van komoly szándékkal fent senki a tinder és társain, pedig ki hangsúlyozzák sokan, hogy komoly kapcsolatot keresnek...

jan. 13. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem érdekled. Én is eltűnök hetekre társkeresőről. Nem pasizok ez idő alatt, hanem elvagyok a kis világomba, ha pedig nagyon unatkozok akkor megint visszatérek, hátha azóta jobb lett a kínálat.

Aki érdekel, attól aktívan kérdezgetek, dobok fel témát. A matchelés után az alapján csökken az érdelődésem, hogy mennyire nem hasonlítunk.

Személyesen meg tuti nem fogok találkozni egyből. Erre nem baxom el az időmet. Netes írogatásból is kiderül hogy érdekel-e a másik, ingyen van és utaznom se kell.

Amúgy ha messze lakik, akkor ne erőltesd a talit mert sok nő eljátssza azt hogy igent mond, majd a tali előtt letilt/eltűnik. Vannak férfi barátaim és ők meséltek ilyeneket. Volt aki 200 km-t utazott tök feleslegesen. Ne szívasd meg magad.

jan. 13. 18:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos választ 6-os.

Azt értem, hogy neten is kiderül sok minden, ezzel egyet is értek, de sokan meg pont az ellentettjét gondolják szerintem. Ami szintén igaz. Egy akármilyen igénytelen csávó írogathat olyan szépeket, hónapokon keresztül, aztán élőben meg lehet büdös stb. Ez esetben jobb ha minél előbb kiderül. Meg én is ha most élőben nem vagyok szimpatikus, nyugodtan megmondhatja, vagy ha nem is, kiderül, de aztán le van zárva az egész. Az is lehet, hogy pont nekem nem szimpatikus. Mert éppen jó képeket csinált, és a valóságban meg fele annyira sem néz ki jól... Mindkét félre is igaz lehet.

Amúgy a jelenlegi esetben először érdekeltem, bár lehet, hogy már nem. És pont nem különbözünk nagyon, meg sokszor írt olyant, hogy ez tök jó, jól hangzik, egyetértek, ügyes vagy stb., illetve van több közös pont (szerintem), persze volt olyan is, amiben nem hasonlítunk, de hát szerintem ilyen minden kapcsolatban van, mert azért az nehéz, hogy pont a full másodat találd meg.

Amúgy kérdeztem tőle már kb. 5 nap után, akkor mondta, hogy benne lenne találkozóban, akkor mondjuk konkrétumot nem beszéltünk, mert a téma is elterelődött, meg én gondoltam korainak, de most ma megkérdeztem. Egyelőre nem reagált, ami már gyanús :D

amúgy ma mit ad isten, pont kiderült, hogy mennem kell abba a városba a közeljövőben, tehát igazából részemről nem lenne tétje az utazásnak, mert úgyis megyek...

jan. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!