Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény 35-40-45 év körüli férfiaknak is van lehetőségük rá, hogy fiatal barátnőt szerezzenek vagy be kell érniük öregekkel?
Figyelt kérdés
Öreg alatt azt értem, hogy hasonló korú. Ha egy férfinek sok pénze van, akkor 40 körül már szinte mindig 10-15-20 évvel fiatalabb barátnőt választ.aug. 10. 11:29
A kérdező szavazást indított:
Fiatal barátnő a gazdagok kiváltsága.
Bárki szerezhet fiatal barátnőt, aki akar.
20 szavazat
1/23 anonim válasza:
Miért kell neked fiatal? Miért öregezed le a hasonló korosztályt?
Bocs, de ez nagyon sértő.
2/23 A kérdező kommentje:
#1: Azért kell fiatal, mert az öregek sajnos már nem tetszenek. Megrágta őket az idő vasfoga. Vagy hamarosan meg fogja és ezzel számolni kell mint lehetséges kockázattal.
aug. 10. 11:51
3/23 anonim válasza:
Gratulálok kérdező. Szépen állsz a dolgokhoz. Na tőled se lehet azt várni, hogy becsülj meg egy nőt. És ha szegény mégis öregedni merészelne dobnád a egy fiatalabbért. Szép. További sok sikert.
4/23 anonim válasza:
Valószínűleg ez már megint egy pocakos Rómeó aki azt hiszi hogy őt nem rágja az idő vasfoga 🤡
5/23 anonim válasza:
Arra nem gondolsz, hogy az én korosztályom vén kappannak tart?
Mikor válogathatunk a fiatalok között.
25N
6/23 anonim válasza:
Így húsz évesen elképzelni nem tudom, mit tudnék kezdeni egy harminc feletti férfival. Teljesen más a világszemléletünk, kevés a közös téma, vagy egyáltalán nincs, én még tanulok, ő már dolgozik... Negyven felett pedig már az apám lehetne, a hideg is kiráz a gondolattól. 😓
7/23 anonim válasza:
Csomó ismerősöm van akik,35 felett 20 éves lányokkal vannak.Nem is penzesek...szóval létező jelenség.
8/23 anonim válasza:
2
Egy fiatal nő miért vonzódna egy öreg pasihoz?
9/23 anonim válasza:
A fiatal nők nem szeretnék beérni öregemberekkel, a saját korosztályukat preferálják.
10/23 anonim válasza:
9
Nem csak hogy nem szeretnék, hanem nem is kell nekik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!