Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs mese, az Inceleknek tényleg igazuk van abban, hogy a szép és fiatal nők tényleg elköltöznek Magyarországról?
4 éve élek külföldön. Mielőtt kiköltöztem, a rosszlányok.hu-n még sok szép csaj volt, legalábbis ami a Budapesti felhozatalt illette. Már akkor is megfigyeltem, hogy minél szegényebb egy régió/város vidéken, annál kevesebb és rondább a női felhozatal.
De most van egy kis gond.. már Budapesten is végignéztem az összes hölgyet, az összes csúnya, egyik sem kéne egy menetre sem. Egyszerűen pár év alatt megromlott a kínálat.
Ez absztrakciós szinten olyan, mint amikor egy falu elszegényedik, elvándorolnak onnan a tehetségesek, akkor a helyi kisbolt alkalmazkodik a szegényes kereslethez, és mindenből a legolcsóbb, legsilányabb minőségű terméket árulja, mert a helyiek csak azt tudják megfizetni. Tehát a kínálat megromlik. Vagy mint amikor egy adott pályát (pl. tanári) tartósan rosszul alulfizetnek, akkor a tehetségesek elhagyják a pályát hosszútávon, így az oktatás színvonala is megromlik.
Ugyanez a jelenség játszódott le Magyarországon is? 5-10 évvel ezelőtt még csak vidékről költöztek fel Budapestre a szép csajok, most Budapestről is már elköltöznek külföldre, külföldi pasikkal? Ez nem csak a prostikból látszik, az csak egy reprezentatív minta. Ahogy sétálok most Budapest utcáin, egyszerűen nem látok már közel sem annyi jó nőt mint régebben.
Mégsem csak "Incel rinya" az, hogy a szép nők külföldi pasikkal kiköltöznek, hanem ez a kő kemény rideg valóság?
Ha helyeslünk akkor keményebb rekciód lesz,ha nem helyeslünk akkor jössz azzal, hogy rosszul latjuk, vagy mi?
Az viszont tényleg érdekel miért foglalkoznak emberek ilyen dolgokkal.....
Itt vannak még azok, csak úgy eltorzultak, mint egy disznó.
Ahol vagyok itt is van sok fiatal tyúk, de már csak hosszúgatyában mernek kimenni az utcára, annyira zsíros mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!