Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs mese, az Inceleknek tényleg igazuk van abban, hogy a szép és fiatal nők tényleg elköltöznek Magyarországról?
4 éve élek külföldön. Mielőtt kiköltöztem, a rosszlányok.hu-n még sok szép csaj volt, legalábbis ami a Budapesti felhozatalt illette. Már akkor is megfigyeltem, hogy minél szegényebb egy régió/város vidéken, annál kevesebb és rondább a női felhozatal.
De most van egy kis gond.. már Budapesten is végignéztem az összes hölgyet, az összes csúnya, egyik sem kéne egy menetre sem. Egyszerűen pár év alatt megromlott a kínálat.
Ez absztrakciós szinten olyan, mint amikor egy falu elszegényedik, elvándorolnak onnan a tehetségesek, akkor a helyi kisbolt alkalmazkodik a szegényes kereslethez, és mindenből a legolcsóbb, legsilányabb minőségű terméket árulja, mert a helyiek csak azt tudják megfizetni. Tehát a kínálat megromlik. Vagy mint amikor egy adott pályát (pl. tanári) tartósan rosszul alulfizetnek, akkor a tehetségesek elhagyják a pályát hosszútávon, így az oktatás színvonala is megromlik.
Ugyanez a jelenség játszódott le Magyarországon is? 5-10 évvel ezelőtt még csak vidékről költöztek fel Budapestre a szép csajok, most Budapestről is már elköltöznek külföldre, külföldi pasikkal? Ez nem csak a prostikból látszik, az csak egy reprezentatív minta. Ahogy sétálok most Budapest utcáin, egyszerűen nem látok már közel sem annyi jó nőt mint régebben.
Mégsem csak "Incel rinya" az, hogy a szép nők külföldi pasikkal kiköltöznek, hanem ez a kő kemény rideg valóság?
10
Pedig elhiheted, nem vagyok az. Sokkal de sokkal szebb nőket látok, hozzájuk képest én semmi vagyok. Balaton Soundon rendesen rosszul éreztem magam, mert annyira sok volt a jó csaj, hogy mellettük tényleg csak egy szürke kisegér voltam.
Sok barátnőm, egy "különeleges" férfi miatt költözött külföldre, és emiatt a férfi miatt, nem is kívánnak hazajönni.
O.Viktornak hívják...
Miért maradon itt bárki? Itt mar csak csóró, mamahoteles, semmirevaló férfiak maradtak. Akik nem azok, azok meg nősek,/barátnősek
"Ez nem csak a prostikból látszik, az csak egy reprezentatív minta."
Prostituáltak mint a nők"reprezentatív mintája"... Mi a fax ez az oldal baz+...
Talán mert rájöttek a szebb nők, hogy prostinak menni nem életcél, hosszútávon nem kifizetődő, meg azért van az oldalnak egy híre... aki igényesebb a k...k közül, az nem ott fogja magát hirdetni.
Amúgy rengeteg szép nő van Budapesten, de azt nem ilyen suttyó prostiárudában fogod megtalálni, hanem modellügynökségben, színházban, irodákban pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!