Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sok férfi azt állítja 10-15 évvel nézz ki fiatalabbnak valós koránál?

Figyelt kérdés

De ez sohasem igaz valójában.

Ami még fura itt is olvasni hogy 50 de 35 nek nézz ki.

Vagy 40 de kölyök képe van és tininek hiszik.

Mi az oka ennek?

Hogy ilyeneket mondanak írnak ismerkedéskor?

aug. 9. 12:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg vannak emberek, akik nem úgy idősödnek, mint az átlag. Mondjuk nem ilyen arányban, ahogy a gyk-n állítják, hogy azért keresnek 20 éves pipiket :D.
aug. 9. 12:28
 2/23 anonim ***** válasza:
85%

Hogy szépítsék magukat.

Pl a férfiak egészsége topicban, kirakják, hogy "szerintetek kopaszodom?", megnyitom a képet, és konkrétan az orromban több szőr van, mint haj a fején.

Kb ez a kiindulópont, jah....40 éves, de 25-nek néz ki....kamu!!!

Van 4 Bugatttim, meg 2 Ferrarim, hidd el, nem hazudok!

Kb ennyire igaz ez a "fiatalabbnak nézel ki" dolog.

De a nők is ilyenek....30-35 évesek és azt mondják, hogy mások azt mondják, hogy ma 16, meg 18, vagy max 25-nek mondják őket. Meg a szokásos sallang....."hát én 37 vagyok, de a mai napig elkérik a dohányboltban a személyimet" 😂😂😂😂😂😂😂😂...ez kb olyan mint amit én írtam....van 4 Bugatttim, meg 2 Ferrarim.

aug. 9. 12:29
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen semmi önkritikája.Elhiszi önteltségében,hogy egy hazug bók,amivel pillanatnyilag a seggét akarják nyalni valamiért, az valóban úgy van.Ha megmondanák őszintén a szemébe rendszeresen,hogy te Jani mennyire öreg vagy már, egy idő után leszállna a fellegekből.De kevés ember mer ennyire őszinte lenni.

A valóságban elenyésző azon férfiak száma ,akik 40 évesen még jól néznek ki.70% elhízott,sörhasú és löttyedt, az arca kiélt, megviselt.A normál súlyúak arca is ugyanilyen többségében.

aug. 9. 12:29
 4/23 anonim ***** válasza:
9%
Nem én mondom magamról hanem mások. -10-15 év
aug. 9. 12:48
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Barátnőmnek még mindig előfordul, hogy elkérik a személyigazolvánt alkohol vásárlásnál és engem is fiatalabbnak saccolnak a munkatársak 5-7 évvel, pedig szakállam van. Nélküle szerintem még pár évet letagadhatnék, ezért is kezdtem 25 évesen növeszteni, mert alig néztek ki 18-nak.
aug. 9. 13:08
 6/23 A kérdező kommentje:
Szerintem 26 alatt persze lehet olyan fiatalabbnak nézz ki, nincs akkora különbség. A 30+ felett azért nem jellemző...
aug. 9. 13:10
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Talán nem jellemző, de van.
aug. 9. 13:16
 8/23 A kérdező kommentje:
De itteni válaszok alapján minden 2. Életben meg kb nem láttam soha
aug. 9. 13:17
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondják, mert valami miatt nyalni akarják a segged. Nem kéne mindent mindig elhinni.

aug. 9. 14:02
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

5 évet azt még viszonylag többen le tudnak tagadni.

De azért 10 évet....

aug. 9. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!