Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sok férfi azt állítja 10-15 évvel nézz ki fiatalabbnak valós koránál?
De ez sohasem igaz valójában.
Ami még fura itt is olvasni hogy 50 de 35 nek nézz ki.
Vagy 40 de kölyök képe van és tininek hiszik.
Mi az oka ennek?
Hogy ilyeneket mondanak írnak ismerkedéskor?
Szerintem rengeteg férfi teljesen delusional (bocsánat, nem tudom, mi ennek a legjobb magyar fordítása, de szerintem értitek).
Én randiztam egyszer egy pasival, aki nem járt edzeni, teljesen átlagos testalkata volt, és többször felhozta, hogy ugye, hogy milyen izmos és jó lába van? Hát köpni-nyelni nem tudtam, mert az is átlagos volt, de semmiképp nem izmos vagy kifejezetten jó.
Egy másik pasi meg 37 évesen azt mondja nekem: nekem azért nincsenek ráncaim, mert fasciamasszázsra járok. Hát konkrétan ott voltak a vízszintes állandó ráncok a homlokán.
Vagy egyik exem, aki kétszer lement a terembe és otthon feszítgette magát, hogy hú, már tökre látszik... Szóval el tudom képzelni, mennyire néznek ki fiatalosan ezek az emberek.
14, ezt cáfolnám nőként, illetve főleg a fittness körökben mozgó nőknél látom, hogy perfekcionisták a külsőségeket tekintve. Ráadásul annak ellenére, hogy nekem nőként nagyon fontos a saját külsőm, férfiaknál kevésbé nézem ezt, a külsőségeket tekintve csak azt, hogy az alapok rendben legyenek. Nem kell egy extra jóképű izmos macsó, bőven beérném az átlaggal...Egy teljesen átlagos testalkattal (nem túl vékony, nem túl kövér), normális nem rohadó szabályos fehér fogazattal, fodrász által nyírt frizurával, egy sima farmer pólóval... és hogy mentes legyen mindenféle extrém torzulástól az illető, ami már tényleg annyira feltűnő esztétikailag, hogy minden normális ember azonnal korrigálná, amint van rá lehetősége. De amikor még 40 évesen is ezzel él... Szóval sajnos az alapok sincsenek rendben a nagy többségnél. És szerintem ezek egyáltalán nem lennének extra elvárások.
Nyilván azt gondolja, hogy férfiként úgy sem az a fontos hogy hogy néz ki.
15
Amiről te beszélsz az 100% külsőség. Én hibakeresésről írtam, az esetedben pl. az a hiba, hogy ennyi hiperfókuszálsz a külsődre, illetve azt gondolod, hogy csak a fitness nők ilyenek. A testépítő pasik ugyanezek pepitában, ne általánosíts így nemekkel. Amúgy meg nem tudhatod, hogy mit gondol a másik, lehet, hogy nagyon is érdekli, hogy hogy néz ki, csak mondjuk nem vesz észre adott dolgokat. Pl. a fehér fog is részben genetikán múlik, nem egészséges túl sokszor fehérítőt tenni rá, mert gyengül tőle. Úgy látom pl. ezt nem is tudtad, ez megint csak a te hibád.
De amúgy nem beszólni akartam, amit én írtam az kutatás alapján mondom, és eleve az írtam, hogy legtöbb embernél. Nem minden embernél, és nem feltétlen külsőről csak.
19
Ha tippelnem kéne, akkor ez úgy működik, hogy ledörzsöli a koszt a fog felületéről. Én mondjuk nem erről beszéltem, de ez valóban off topic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!