Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők és férfiak, tudnátok válaszolni a kérdéseimre?
1. Hogyan kell ismerkedni, kapcsolatot építeni, fenntartani és ápolni?
2. Ha barátkozni szeretnék, akkor úgy kell odamennem másokhoz, hogy “Sziasztok, barátkozni szeretnék”?
3. Hogyan és hol kezdeményezhetek interneten beszélgetést?
4. Hogyan és hol kezdeményezhetek élőben beszélgetést?
5. Ha odamegyek egy nőhöz, akkor elkérjem tőle az elérhetőségét későbbi randi időpont miatt, vagy azonnal kezdjek bele az ismerkedésbe?
6. Az mennyire normális, ha lennének barátaim és haverjaim, velük mennék szórakozóhelyre vagy valahova, és ha úgy alakul, elmennék egy nővel ismerkedni?
7. Vagy egyedül megéri elmenni? Az nem szégyen, ha egyedül vagyok, és próbálok ismerkedni?
8. Hogyan lehetek jó beszélgetőpartner? Hogyan fejlődhetnék?
9. Ha társas utazásokon szeretnék részt venni, akkor hogyan és hol kereshetnék embereket?
A gyakorlatban, a való életben szokott ez működni. Mindenkinek másképpen.
Vannak párkapcsolati szakkönyvek. Talán interneten is hozzá tudnál férni. Én úgy tudom, hogy a könyvtárak most zárva vannak (nyári szünet.)
Nekem egyházi ismeretségek hozták meg a legtartósabb sikereket ebben a témában (elmélyült férfi-nő barátság, majd párkapcsolat lángoló szerelemmel.)
De ezt mindenki másképpen csinálja. Lehet akár hobbiklubokban is ismerkedni. Legnagyobb meglepetésemre még működnek ilyenek.
Ez is majd a nyári szünet után folytatódik.
Hány éves vagy és földrajzilag merre tartózkodsz életvitelszerűen?
1. Hogyan kell ismerkedni, kapcsolatot építeni, fenntartani és ápolni?
-Nem kell, senki nem kötelez rá.
2. Ha barátkozni szeretnék, akkor úgy kell odamennem másokhoz, hogy “Sziasztok, barátkozni szeretnék”?
-Így is lehet. Találd fel magad, találd meg a határaidat, és a közös érdeklődésű embereket.
3. Hogyan és hol kezdeményezhetek interneten beszélgetést?
-Jobb ha sehol. Ismerőseidnél.
4. Hogyan és hol kezdeményezhetek élőben beszélgetést?
-Bárhol,mindenhol. Senki nem harapja le a fejed... kipróbálhatnád. Tanulj smalltalkolni, meg kifejtós kérdéseket feltenni.
5. Ha odamegyek egy nőhöz, akkor elkérjem tőle az elérhetőségét későbbi randi időpont miatt, vagy azonnal kezdjek bele az ismerkedésbe?
-Előbb válts ki belőle szimpátiát, ha ilyen terveid vannak. Tanulható, google a barátod
6. Az mennyire normális, ha lennének barátaim és haverjaim, velük mennék szórakozóhelyre vagy valahova, és ha úgy alakul, elmennék egy nővel ismerkedni?
-Normális dolog, hogy egy szórakozóhelyen van ismerkedés idegen társaságok között is. Vagy nem tudom.. ezt biztos el kell mondani?
7. Vagy egyedül megéri elmenni? Az nem szégyen, ha egyedül vagyok, és próbálok ismerkedni?
-Ismerkedni nem. Szórakozni megéri egyedül is menni.
8. Hogyan lehetek jó beszélgetőpartner? Hogyan fejlődhetnék?
-Tanulj és gyakorolj.
9. Ha társas utazásokon szeretnék részt venni, akkor hogyan és hol kereshetnék embereket?
-vannak túracsoportok és hasonlók. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!