Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nagyon csúnyán férfiatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon csúnyán férfiatlan férfiak milyen helyzetben vannak ismerkedés terén? Hogy megy nekik az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Egy ilyen férfinek mennyire nehéz párt találnia, valóban nagyon sok visszautasítást kap, rengeteg kudarc éri őt, meg már bele is fásult az egészbe, sokszor lejjebb adják az igényeket de akkor meg a szex nem működik ,egy idő után milyen szenvedés, kínlódás van egy ilyen férfinél, ha a külsős nem stimmel?
aug. 9. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Hat eleg tre. A vegen eljutsz odaig, hogy rajossz, hogy semmi eselyed.

40F incel

aug. 9. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Én megházasodtam, de olyan nő jutott akinek teljesen mindegy a külsőm. Frigid és asszex, így neki az elég ha főzök, takarítok, dolgozok, rendes ember vagyok.

Kb. ilyenekre van esélye egy ronda férfinak. Lemondtam a szexről is, ha tükörbe nézek én sem bújnék ágyba magammal. Eredendően férfiatlan az arcom, a testem amorf, nincs fenekem, a csípőm vékony, a hasam ehhez képest nagy, baromi vékony csontozatú vagyok, vékony a vállam, mellkasom nulla, nagy holdvilág arc. 6 évig jártam edzeni, de nem sok jött rám, 2 hónap alatt meg el is tűnt.

aug. 9. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Hát itt az élet eléggé sivár, nem nő semmi, por és hamu minden, a levegő is folytogató...mondjuk 10 év után már hozzá lehet szokni.....nem zavaró már a szép, fiatal kis feszes puncis lányok látványa, akik néha olyan merész ruhát vesznek fel, hogy szó szerint látni a puncijuk alakzatát....itt már ez nem játszik. Tesztoszteron totál tropa, kopaszodás, amorf arc, izom???....sose volt, olvasok, meg dolgozom....undorodom magamtól, komolyan tükörbe nézek és elmegy az étvágyam, olyan ocsmány és ronda pofám van, főleg, hogy brutálisan is kopaszodok, meg a testalkatom, semmi izom, úgy nézek ki mint egy.....nem tudom.....mint egy bokor....ahhh.

A lényeg, hogy már nem akarok kapcsolatot, a szexuális vágy sincs már, néha verem ki, de az se jó érzés már, nem is verem.

Évekkel ezelőtt minden közösségi felületről töröltem magam, kamu profilom van, macska, vagy csirke vagyok mindenhol fent, kamu névvel, nem merem vállalni magam sehol. F

aug. 9. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Rossz volt elolhasni a hozzaszolasodat. En 100%- ban meg vagyok gyözödve arrol, hogy nalad nem a külsö a problema, sokkal inkabb a szemelyiseged. Undorordsz magadtol... az az elsö, hogy az ember megtanulja elfogadni es szeretni önmagat, ugy ahogy van. koveren, alacsonyan, sovanyan, ragyas arccal, kopaszodoan, teljesen mindegy! Arasztod magadbol a negativ hullamokat, amit egy nö azonnal levesz, es menekül. megis, hogy varhatod el barki mastol hogy szeressen teged, ha te utalod magadat? Szar marketing!

Ha sikerül teljes egeszeben elfogadni magadat, az mar eleve egy pozitiv kisugarzast kölcsönöz az embernek. Ha meg szeretni is tudod magad, az meg plane!

hidd el pajtas, igy van ez. Es mielött azt gondolnad hogy en könnyen beszelek mert biztos egy adonisz vagyok, most szolok hogy nem... Dagadt, kopaszos ötvenes vagyok, es egy dogos milf a parom, mar 10 eve. Elotte evtizedekig hazas voltam, es azelott is voltak baratnöim.

a nök menekülnek az önbizalomhianyos pasiktol es azoktol is, akik nem tudjak elfogadni sajat magukat, illetve - ha van ra lehetöseg - valtoztatni az allapotukon.

De egy biztos: A belsö szepseg szamit igazan, nem a külsö, es föleg nem a penz. Legalabbis a normalis ertekrenddel rendelkezö, intelligens, erett Hölgyek köreiben.

aug. 9. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk az erett holgyek es a milf nekem kiesik az erdeklodesi korombol, dehat izlesek es pofonok......

40F incel

aug. 9. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Ismerek férfiatlan férfit, elvált.

Szóval mégis volt valaki aki szerelmes lett belé.

Azóta 50 feletti és nincs senkije. Papahotelben él, apja főz rá, és ad neki egy szobát.

Szerintem már soha nem lesz nője legalábbis 10 éve hogy elvált.

aug. 9. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Az a baj, hogy a csúnya férfiak is a szép lányokra utaznak….de nekik nem kellenek, miert is kellenének. Ezért jön a sok csalódás. Ha lejjebb adnátok és valóban adnátok esélyt a szinteteken levő lányoknak is akkor ti is élhetnétek boldogan.
aug. 10. 06:47
 8/10 A kérdező kommentje:

"Ha lejjebb adnátok és valóban adnátok esélyt a szinteteken levő lányoknak is akkor ti is élhetnétek boldogan."

Az a baj hogy arra meg nem állna fel pár hónap múlva és nem tudok mit csinálni most éjjel viagrán? Szóval nagyon nem mennék boldog úgysem

aug. 10. 07:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja, bele kell nyomni egy Trimix injekciot, aztan all az szepen.

40F incel

aug. 10. 07:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Félre kell ezt a dolgot tenni, és boldognak lenni párkapcsolat nélkül, néha prostihoz eljárva ha arra van szükség. Ettől a dologtól depresszióba lehet zuhanni, ha nem vagy képes kezelni. Ezt mindenképp kezelni kell, akár egy nem teljesen idióta pszichológussal, hogy párkapcsolat nélkül is tudd jól érezni magad. Ezzel a céllal kell odamenni, és ebben szerintem segíteni fognak. Teljesen elengedni nem kell, de ebbe a témában elmerülni sem szabad nagyon. Ha sok idődet emészti fel az ezen rágódás, az szar, mert ez nem vezet sehová. Ha valóban ronda vagy, akkor nincs sok esélyed számodra vonzó barátnőt találni. Viszont életed, ismerőseid így is lehetne.
aug. 12. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!