Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiatlan külsejű férfiaknak valóban szinte lehetetlen az ismerkedés?
A ferfiassag nem a külsöböl ered.vannak csunyak is akik vaganyak dominansak be tudjàk füzni a nöt nem picsognak azon hogy megcsokolhatlak e hanem batran kezdemenyez ha erzi a szitu mit hoz magaval.
A ferfiassag inkabb EQ kerdese.
Vannak helyesek akik meg irto mulyàk.
Nem szinte, hanem biztosan.
Kivéve ha valami agymosott liberális feminista pitsát akarsz magadnak. Aki este sggbe rak.
Nekem teljesen noi testalkatom van (szeles csipo, nagy kerek fenek, vékony derek, homokora testalkat, es nagyonmagas vagyok) lanyok hat ugy mondom, szeretik is meg nem is. Kapcsolatra nem igazan talalok senkit, de sok csaj megkivan egy ket ejszakara. Szep arcom is van mint mondjak es sok no megcsalna velem a parjat ha nekem nem lenne gerincem.
Tehat nem lehetetlen, lenyeg hogy dobj az onbizalmadon, fogadd el magad ez sokatdob a kisugarzason es ezert a nok megorulnek ha leri rolad hogy hatarozott vagy es ki vagy bekulve magaddal van onbizalmad es ezert ok megvesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!