Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?
Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?
Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.
Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?
41F
Ha a mainők nem felelnek meg, áruld már el mit csináltál az elmúlt 41 évedben, miért nincs még gyereked? Most kell fiatal lány? Hát fizesd meg az ígényeket.
Amúgy nem értem, társkeresőn hogy jön ez mindjárt szóba?
Nekem, mint mai apának, tényleg ilyen flancos elvárásaim vannak, igen. Szóba se jött semmi más. De most kapaszkodj meg, a feleségemmel együtt összeraktuk rá a pénzt. És ez annál is könnyebben ment, mert a feleségem egy ideig jóval többet keresett, mint én. És ezért még külön is tisztelem, hogy jócskán beáldozta a saját karrierjét azért a pár évért, amikor otthon maradt a gyerekekkel.
A végtelenségig gusztustalannak tartom ezt az álnaív provokálást. Mintha a nők nem dolgoznának, nem keresnének pénzt, csak hátradőlnének és előadnák az igényeiket, amiket szegény megnyomorított férfinek fizetni kell.
Neked már tök mindegy, nem? 41 vagy, nincs senkid. Ha találsz is valakit, mire eléggé kiismered ahhoz hogy gyereket vállalhassatok addigra már közelebb leszel az 50-hez mint a 40-hez. Ez a gyerek hajó eléggé elúszott.
Amúgy cuki hogy sok válaszoló arra veri a mellét hogy ő 120 éve milyen jól megszült az államiban, "csak az orvos jó legyen" hálapénz is csusszant a zsebébe persze. Ma már nincs szabad orvosválasztás, annál szülsz aki ügyeletben van. Ha hálapénzt próbálsz adni meg még meg is büntetnek, ugyanis bűncselekmény. Én is államiban szültem amúgy, és már ebben az új rendszerben. Mázlim volt, mindenki normális volt. A terhesgondozás mondjuk más tészta, ott ritka bunkó és fogalmatlan orvosokkal találkoztam akik már 40+ hetesen azon is a fejem felett vitatkoztak, hogy mi lett volna amúgy a szülésem várható napja. Mert még ebben sem sikerült egyezségre jutniuk. Csomó kötelező vizsgálatra meg államiban nem volt már időpont, pedig mindig azonnal kértem amint kaptam beutalót. Így aztán hiába jártam alapvetően államiba a bunkóbácsikhoz, repkedtek így is a százezrek keményen egy-két magán vizsgálat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!