Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

41F

aug. 9. 12:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
53%
Az már régen rossz, ha ismerkedési fázisban, társkeresőn előjön a téma, hogy "ha majd közös gyerek lesz". Ebben a fázisban még arról kéne beszélgetni, hogy kinek mi a hobbija ... stb. Nőként mindig is futva menekültem az olyanoktól, akik már a chaten leírták, hogy ők 2-3 gyereket akarnak és szinte már az esküvőt tervezték úgy, hogy még nem is találkoztunk.
aug. 9. 12:34
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem az összes nő igényei ilyenek. Oké, nem egy ilyen nőbe botlottál bele... talán 3ba mondjuk. Akkor nem őket keresed, ennyi.

Amúgy drágának drága, de akinek ez fontos, az úgysem fog az államiban szülni. És amúgy az állami szülészet elég lutri, és sok helyzetben még a babára is veszélyes.

aug. 9. 12:34
 3/25 anonim ***** válasza:
60%
Te egyáltalán akarsz gyereket? Ha akarsz és ez a pénz sok, akkor miből szeretnéd felnevelni? Legyél vele tisztában hogy egy kismama nem fog tudni teljes állásban pénzt keresni.
aug. 9. 12:36
 4/25 anonim ***** válasza:
53%
Hogy jött fel egyáltalán ez a téma? Egy vadidegennel egyből arról beszélni, hogy magánszülészetet fizessen, elég aranyásó szagú xD Mintha ezek a nők csak egy tenyészcsődört keresnének, aki pénzeli őket meg a gyereket, nem pedig párt. Milyen nőkkel beszélgetsz te basszus?
aug. 9. 12:37
 5/25 anonim ***** válasza:
80%

Nekem alap, hogy magánban fogok szülni, de nem az apa állja, hanem közösen. Ha egyedül vállalok gyereket, akkor is alap. Az is alap, hogy pár millió legyen félretéve már a gyerek tervezésekor.

Ami az évi keresetet illeti, nekem nincs olyan jó keresetem, mégis 4,5 millió körül van az évi nettóm. Ha akarom, 2 év alatt összerakom komolyabb megszorítások nélkül egyedül is pedig vannak háziállataim és hobbijaim is, amik viszik a pénzt. Januárban emelnek is a fizumon, tehát még könnyebb lesz.

Ha két ember rakja össze, még gyorsabban meg van.

Ha neked ez nem oké, nem fér bele, vagy elvi szinten se értesz egyet vele, akkor keress olyan nőt, aki nem így gondolkodik.

aug. 9. 12:43
 6/25 anonim ***** válasza:
64%
Minek neked nő egyáltalán?
aug. 9. 12:44
 7/25 anonim ***** válasza:
92%

Szülész magánkórházban 1,5-2 millió. Ez csak a szülés, nem a rendszeres vizsgálatok, csak a szülés + a pár nap ellátás.

Nagyon sok nőnek, irdatlan (amikor a szülészetek feljönnek akár facebookon, akár csoportokban többszáz horror story van a kommentekben az államikról, anyáktól, mondjuk 100-ból 5 ha pozitív, ezt már többedjére észrevettem), nagyon sok maradandó kár és trauma történik ott sok emberrel, amit nincs se érdek se kapacitás megelőzni állami kórházban. Nem szeretnék se férj varratot, sem elfuserált szétkaszabolt hegeket, se tahó szülésznőt akinek már a töke tele a vajúdó fájdalomban lévő nőkkel, se elhanyagolva lenni mondván "semmi baj" mikor érzem hogy igen is van, és ezek komplikációit szenvedni sokáig.

Ha szülnék, én is csak magánban. Persze egy férfi nem érti, hogy ilyenkor a nő az élete legkiszolgáltatottabb helyzetében van és az élete hátralévő részében fogja nyögni ő is, és isten ne adja a baba is az állami inkompetenciát. Mondom ezt úgy, hogy az esetek 90%-ban én is mindenbe államiba megyek, de nőgyógyászhoz pont nem, mert eddigi tapasztalataim nélkül azok a legvállalhatatlanabb személyiségek (és valahol egy férfi ezt se fogja megérteni, milyen ha hülyére vesznek nőként az asztalon és amúgy elhanyagolnak) valami irdatlan alpáriak, és én ilyet szülés közben pláne nem fogok hagyni. Inkább félreteszem azt az összeget, vagy felesbe a párommal.

aug. 9. 12:45
 8/25 anonim ***** válasza:
83%

Én is szaladtam már többször bele ilyen nőkbe. Én azt mondom, hogy valamilyen szinten igazuk van, sztk alapon szülni veszélyes, rengeteg horrorsztori van a neten erről, az ismerőseim közt is sok olyan van akik állami alapon szültek, és maradandó sérülést okozott az orvos a csecsemőn.

Viszont magánalapon nekünk, átlagembereknek megfizethetetlen egy ilyen...2-5 millió forint, ez 2-3 nap kórházi bentlétet jelent, viszont legelább normálisan és viszonylag nagyobb biztonságban születik meg a baba.

Jó kérdés, hogy törjünk e pálcát az olyan nők feje felett akiknek ez alap lenne....nem tudom, nekem ez olyan téma amit nem nagyon tudok hovatenni még. F

aug. 9. 12:45
 9/25 anonim ***** válasza:
31%

375 ezres fizuból hogy teszel félre havi 100 ezret, hogy 2 év alatt összespórolj rá? Nem fizetsz albit/hitelt? Semmi másra nem fogsz 2 évig költeni, csak kajára meg az alap szükségleteidre? Mert máshogy ez nem jön össze…ha kell költened valami komolyabb dologra, nyaralás, drágább fogászati kezelés, autó, állatorvos vagy valami, akkor már ugrik is a pénz.

aug. 9. 12:53
 10/25 anonim ***** válasza:
90%

Sajat tapasztalat

1 szules allamiban kb futoszallagon nem figyelnek ra nem erdekli oket csak legyen meg a gyerek ha barmi van egybol csaszar, meg sem probalnak mast, a bababarat szoba erdekesen mindig foglalt, ahol lett volna kad bordasfal miazmas, (igazabol nem lehet hasznalni) a szobakban 2-3-4-5 is vannak pihenni nem lehet. Elobb nem engednek el. Kotelezo kavzi a 3 napot bent lenned, a kaja keves es rossz.

Minden nekem kellett vinnem a babanak pelust popsitorlot ruhat atb. Majdhogynem a bcg is nekem kellett beszereznem. 😅 Csecsemos elhajt ha gondod van. Elkonyvel problemasnak. A szulesz rad se nez a vizitek maradj csendbe nem kerdezz csondbe turd h faj amit csinal. Normalis kommunikacio nincs ha kered h mondja el a te nyelveden akkor leolt h nincs ido ra.... Nem sorolom.

2. Szules magamban

Figyelnek rad a szules kozben feleslegesen nem haborgatnak minden szuloszoba jol felszerelt baratsagos halk zene ha kered keves feny. Minden erthetoen elmagyaraznak. A kaja kivallo a szobak felszereltek pelus popsitorlo ruha stb... nem kuldik el a ferjed. A szemelyzet mosolygos segitokesz a leghulyebb kerdesre is erdemben valaszolnak. A szulesz felkeszult normalis mindenre valaszol. Elotte kozben utana. Nincs egybol csaszar csak tenyleg indokolt esetben. Elao h termeszetesen szulessen a gyerek.

Hat csak ennyi kulonbseg van ...

aug. 9. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!