Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a matchelés utáni azonnali eltűnésnek?
Figyelt kérdés
A Tinderen jött egy értesítés, hogy új párom van, és hogy X. Y. üzenetet küldött. Nem tudtam azonnal megnézni, mert olyan helyen voltam, de kb. 15 perc múlva felléptem a Tinderre, és már nem volt ott sem az új párom, sem az üzenete. Ezt milyen idióta ember műveli? Mi lehet az ilyennek a fejében? Marha bosszantó, hogy nagy ritkán van egy matchem, és ennyire képtelenség normális emberre akadni. Tudom, hogy el kellene engednem az ilyen sz@r alakokat, de egyszerűen nem értem az ilyeneknek a logikáját.aug. 7. 14:51
11/16 anonim válasza:
Nyugodj meg, itt az üzenet:
"Bocsi, véletlen volt."
12/16 anonim válasza:
Én az ilyen embereket nem értem mint te kérdező, akik ilyen komolyan veszik azt a szar applikációt amit komolytalan emberek használnak általában... ha évente egy matched van akkor nem gondolod hogy nem kéne használnod?
13/16 A kérdező kommentje:
#12: Ki írta, hogy évente egy matchem van? :D Csak annyit írtam, hogy nagy ritkán van matchem. Ezek után a véleményed ennyit is ér, egy kalap ...t. Bocsi.
aug. 7. 15:47
14/16 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy ember volt, vagy az volt, aki a képen. Ezért baromság ezen görcsölni.
16/16 A kérdező kommentje:
#15: Milyen jó emberismerő? Nem is beszélt velem, akkor honnan ismerhetne?
szept. 27. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!