Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme van a matchelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van a matchelés utáni azonnali eltűnésnek?

Figyelt kérdés
A Tinderen jött egy értesítés, hogy új párom van, és hogy X. Y. üzenetet küldött. Nem tudtam azonnal megnézni, mert olyan helyen voltam, de kb. 15 perc múlva felléptem a Tinderre, és már nem volt ott sem az új párom, sem az üzenete. Ezt milyen idióta ember műveli? Mi lehet az ilyennek a fejében? Marha bosszantó, hogy nagy ritkán van egy matchem, és ennyire képtelenség normális emberre akadni. Tudom, hogy el kellene engednem az ilyen sz@r alakokat, de egyszerűen nem értem az ilyeneknek a logikáját.

aug. 7. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Az az értelme, hogy véletlenül nyomott félre és eltűnt, vagy időközben akadt más akivel beszélget és nem húzza az időt veled.
aug. 7. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Jobbra húzta mérlegelés nélkul az embereket es amikor latta a matchet tudatosult benne hogy ronda vagy es szetvalt
aug. 7. 14:53
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is lett jobb akivel beszélgetésbe kezdett.
aug. 7. 15:00
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Lett más, ne foglalkozz vele.
aug. 7. 15:02
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem örülj neki, hogy nem néz téged hülyének és szédít a többi mellett.
aug. 7. 15:05
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Más jobban tetszett neki.
aug. 7. 15:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Lehet, csak ha rájött, hogy ronda vagyok, akkor minek írt üzenetet? :D Leírta volna, hogy "Bocs, most láttam, hogy ronda vagy, inkább lelépek"? :D
aug. 7. 15:14
 8/16 anonim ***** válasza:
Rengeteg ember van akinek semmi élete nincs. Nem dolgoznak (max valami faxxverő munkájuk van, és ráérnek). El sem tudják képzelni a pici agyukkal, hogy nem érsz rá válaszolni.
aug. 7. 15:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Aki így tesz, azzal jobban is jársz szerintem, hogy el is tűnt még idő előtt. Én örülök, ha a türelmetlenek eltűnnek. Nekem is volt ilyen, beszélgettünk 1-2 napja, aztán úgy alakult (munka miatt), hogy nem tudtam pár óráig válaszolni egy abszolút nem is sürgős kérdésre, erre leválasztott. Pedig a beszélgetés jól indult. Aztán tök máshonnan megtudtam, hogy egy problémás, kapkodó, ugráló, türelmetlen, alapvetően nehéz természetű nőről volt szó, úgyhogy nem is bánom :)

Hasonlóan vagyok ezzel, mint a munkámban: vállalkozóként (is) dolgozom, sok telefonos megkeresés van (időpontfoglalás), én eleve úgy indítom, ha ráérek, ha nem, hogy "térjünk vissza rá a jövő héten, mert addig elfoglalt vagyok már". Ez egy jó szűrő: a komoly, normális ügyfelek rendszerint megmaradnak és türelmesek és nem szokott gond lenni velük, akik viszont mindent mostazonnal vagy tegnapra szeretnének, azok tapasztalataim alapján amúgy is problémásak, így nem bánom, ha mást keresnek az adott feladatra (csak kérdés, hogy találnak e).

Persze, társkereséskor ezt azért nem alkalmazom :), igyekszem normális, elvárható időn belül reagálni, csak sarkalatos példaként említettem, hogy az ennyire türelmetlen személyek talán nem is baj, ha nem kerülnek képbe...

aug. 7. 15:21
 10/16 A kérdező kommentje:
#9: Na igen, csak valahogy tényleg nem fér a buksimba, hogy minek jelöl vissza valaki, és minek ír, ha 15 perc múlva már sehol sincs. Csak kezdtem örülni, hogy végre van egy matchem, és hogy még írt is nekem az illető, aztán jött a pofára esés. Én is szeretem a pörgősebb kommunikációt (ha pl. nem csak hetente egy üzenetecskét ír a másik), de nem várom el, hogy azonnal reagáljon a másik, még ha nyilván kicsit izgatottan is várom időnként, hogy mikor fog válaszolni.
aug. 7. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!