Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a matchelés utáni azonnali eltűnésnek?
Aki így tesz, azzal jobban is jársz szerintem, hogy el is tűnt még idő előtt. Én örülök, ha a türelmetlenek eltűnnek. Nekem is volt ilyen, beszélgettünk 1-2 napja, aztán úgy alakult (munka miatt), hogy nem tudtam pár óráig válaszolni egy abszolút nem is sürgős kérdésre, erre leválasztott. Pedig a beszélgetés jól indult. Aztán tök máshonnan megtudtam, hogy egy problémás, kapkodó, ugráló, türelmetlen, alapvetően nehéz természetű nőről volt szó, úgyhogy nem is bánom :)
Hasonlóan vagyok ezzel, mint a munkámban: vállalkozóként (is) dolgozom, sok telefonos megkeresés van (időpontfoglalás), én eleve úgy indítom, ha ráérek, ha nem, hogy "térjünk vissza rá a jövő héten, mert addig elfoglalt vagyok már". Ez egy jó szűrő: a komoly, normális ügyfelek rendszerint megmaradnak és türelmesek és nem szokott gond lenni velük, akik viszont mindent mostazonnal vagy tegnapra szeretnének, azok tapasztalataim alapján amúgy is problémásak, így nem bánom, ha mást keresnek az adott feladatra (csak kérdés, hogy találnak e).
Persze, társkereséskor ezt azért nem alkalmazom :), igyekszem normális, elvárható időn belül reagálni, csak sarkalatos példaként említettem, hogy az ennyire türelmetlen személyek talán nem is baj, ha nem kerülnek képbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!