Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egyenes rákérdezni, hogy untattam-e?
Első randi után vagyunk. Nekem tetszik a lány, és szeretném még jobban megismerni. Ő is benne van, hogy újra találkozzunk. Viszont nekem olykor az volt az érzésem a randi során, hogy untatom 🫤
Jobbára én beszéltem, én érdeklődtem többet... Aztán lehet, hogy csak zavarban volt.
Az a helyzet, hogy mint írtam, szívesen megismerném jobban, így örülök, hogy igent mondott arra, hogy találkozzunk még.
Viszont nem akarok ló helyett a szamár, meg n-edik vas a tűzben lenni.
2
Jogos!
Lehet valóban nehezebben nyílik azért tűnt így. Főleg ha hajlik a második randi felé, akkor jól írja az előző, ne kerdezgess ilyeneket.
Esetleg ha a második randin is ugyanezt éreznéd, akkor mosolyogva kedvesen, viccesen megkerdezheted hogy azért ugye nem untatod azzal hogy főként Te beszélsz. Aztán ha mondja hogy nem, szó sincs ilyesmiről, akkor mondd hogy örömmel hallod, de akkor most meséljen ő, kérdezz rá valami érdekes témára vele kapcsolatban. Igazából bármi lehet, háziállatok, ha még nem beszéltetek erről, volt e olyan kirándulás amit szívesen megemlítene, érdekli-e a kertészet, stb...persze ezeket fel is lehet vezetni témának, nem kell konkrétan rákérdezni.
7
Tényleg untattam. 🙃
Nem kérdeztem rá, de abból, hogy cseszett visszaírni, egyértelműen kiderült. Mondjuk nem értem, akkor minek kellett hitegetni. Akár ott a randi végén elmondhatta volna, hogy úgy érzi nem engem keres, vagy ha ehhez nincs mersze, illetve kényelmetlen, akkor később Messengeren megírhatta volna. Ehelyett lapult mint szar a gazban...
Megkérdeztem tőle, hogy tisztelet és őszinteség nélkül hogy várhatja el, hogy megbecsüljék (elvileg ez volt a probléma az előző kapcsolatában, őt nem becsülték meg)... Erre azt írta, hogy benne van tisztelet és őszinte 😅
Vagy hülye, vagy engem akar hülyének nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!