Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, az ilyen farmer (egyenes szabású, nem testhezálló) tetszik nektek a nőkön?
Keves non all jol, a tobbseget oregiti.
#4: Egy ilyen ferfit sem ismerek, de biztos az en kornyezetem kulonleges. Nem baj, ma is beszolhattal a ferfiaknak, jar a keksz.
pedig a pasik egy igen nagy része a Ropsszlanyok.hu oldalain hirdető hölygek öltözékét tekintik vonzónak.
Ha nem akarsz utszélinek kinézni, ne kérdezz férfit.
4, 8: Nagyon a kérdéskör margójára... Ez kb ugyanaz a meddő vita, hogy a férfiaknak rövid vagy hosszú hajuk legyen-e. Én azt mondom, mindenki a saját stílusa szerint öltözködjön - ahogyan jól érzi magát. Arról, hogy a férfiaknak nincs ízlésük... Exem az élő példa, hogy nőben is van, akinek nincsen ízlése. Nem vagyok egy inges típus - sosem voltam az. Az még hagyján, hogy folyvást azzal nyúzott, hogy inget hordjak - de olyan darabokat mutatott, hogy fú... Sehogy sem illettek hozzám. Ja és ehhez cargo nadrágot vegyek, félig öltönynadrág a mindennapokban, meg ilyen öregapós cipőket (ilyen... mokasszinhoz hasonló belebújós sportcipőutánzat. Fúj!) Ja meg öltönyt a mindennapokban. Valós! (Divattanácsait érthető okokból nem fogadtam el) :D Ez meg nálam az a kategória, mint nektek a tűsarok-miniszoknya kombó - mert miért préseljem bele magam egy kényelmetlen vacakba, ha egyszer semmi különleges alkalom nincsen? Alkalomra oké, de hétköznap? Mondanám, ha nem akarsz selyemfiúnak/fogyatékosnak tűnni, sose kérdezz nőt - de egyrészt általánosítani nem szép dolog, másrészt meg olyat is ismerek, akire MER hallgatni a párja. A lány jó szemmel választ darabokat a fiúnak.
Kérdező: Van akinek jól áll, van akinek nagyon nem. Vannak esetek, hogy ad egy férfias sziluettet az amúgy nagyonis nőies nőnek. Ezzel együtt mindenki hordja azt, ami neki kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!